• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

24.02.2020

22:43

50 SRBA SE POTUKLO USRED RESTORANA U BEČU! Proslava se pretvorila u obračun pesnicama!

Vesti

50 SRBA SE POTUKLO USRED RESTORANA U BEČU! Proslava se pretvorila u obračun pesnicama!

Podeli vest

Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj "makljaži" je bilo i povređenih

Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, pišu austrijski mediji, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki.

Izbila je masovna tuča koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala da interveniše policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mesta, policajci su se šokirali kada su videli da se međusobno tuče 50 osoba! Odmah su pozvali pojačanje, blokirali celu ulicu i usledilo je hapšenje...

Četiri osobe završile su sa lisicama na rukama, dok je hitna pomoć identifikovala četvoro povređenih. Motiv tuče, zasad, nije poznat, ali je izvesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.

ON JE VOZIO AUTOMOBIL KOJI JE POVREDIO NAJMANJE 30 LJUDI! Policija otkrila detalje NESREĆE U FOLKMARSENU!

Podsetimo, prošle godine je došlo do sličnog incidenta izazvanog od strane 21-godišnje pobesnele Srpkinje. Tri uhapšene osobe, tri ranjena policajca, uništen policijski automobil i takozvana motorola - bio je bilans tog incidenta.

Sve je počelo kada su policajci došli na intervenciju zbog razjarene 21-godišnje Srpkinje, koja je urlala i udarala jednog muškarca nasred ulice.

Policajci su pokušali da joj stave lisice na ruke, a njeno privođenje je razljutilo grupu muškaraca koja je u tom trenutku izlazila iz obližnjeg noćnog kluba i došlo je do svađe i tuče.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija