• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

25.02.2020

10:58

CRNOGORAC "PREVARIO" KORANOVIRUS! Mladić sa kruzera, ipak, nije zaražen

Vesti

CRNOGORAC "PREVARIO" KORANOVIRUS! Mladić sa kruzera, ipak, nije zaražen

Podeli vest

Crnogorac koji je prethodno testiran pozitivno na korona virus na kruzeru "Dajmond princes", ipak nije zaražen, pokazuju novi testovi.

Taj 29-godišnjak je, prema rečima ljudi iz japanskog ministarstva spoljnih poslova, na testu obavljenom 22. februara, imao negativan rezultat.

Njemu je najpre testove na korona virus radio italijanski tim, a zatim japanski.

On nema nikakve simptome zaraze korona virusa i dobro se oseća.

Ipak, za sada nije poznato kada će on moći da bude pušten iz karantina.

U međuvremenu je saopšteno da su dva državljana Srbije, članovi posade na brodu "Dajmond Princes", zaražena koronavirusom.

PRVI SRBI ZARAŽENI KORONAVIRUSOM NA KRUZERU! Ministar saopštio NAJNOVIJE PODATKE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEĆE BITI SMAK SVETA AKO SE KORONAVIRUS POJAVI U SRBIJI! Lončar: Srbija je spremna, sve radimo u dogovoru sa SZO! (VIDEO)
Društvo

NEĆE BITI SMAK SVETA AKO SE KORONAVIRUS POJAVI U SRBIJI! Lončar: Srbija je spremna, sve radimo u dogovoru sa SZO! (VIDEO)

Zbog razvoja situacije sa Kovidom 19, Srbija je pojačala nadzor putnika na graničnim prelazima. Juče je održan hitan sastanak radne grupe Ministarstva zdravlja za kontrolu virusa. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže za RTS da apsolutno nema mesta za paniku koja počinje da se širi i ističe da je situacija u Srbiji daleko od alarmantne

25.02.2020

09:17 >> 09:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija