• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

26.02.2020

19:46

(FOTO) DOŠAO NA SAHRANU DEVOJKE (20)! Čim su ga policajci malo bolje pogledali, UHAPSILI SU GA I OTKRILI STRAŠNU ISTINU!

Vesti

(FOTO) DOŠAO NA SAHRANU DEVOJKE (20)! Čim su ga policajci malo bolje pogledali, UHAPSILI SU GA I OTKRILI STRAŠNU ISTINU!

Podeli vest

Jedan muškarac uhapšen je zbog silovanja i ubistva 20-godišnje studentkinje iz Tihuane, nakon što se pojavio na njenoj sahrani sa ogrebotinama po vratu

Porodica i prijatelji Marbele Valdes Viljareal podigli su uzbunu kad se pojavio nepoznati muškarac, koji se kako piše “San” ponašao neobično. Marbelina rođaka primetila je ogrebotine na njegovom vratu.

- Bio je sa nama na sahrani, prišao je kovčegu i dodirnuo ga – rekla je Hoseli Ruis, rođaka žrtve.

 

 

Testiranjem je otkriveno da se DNK tog muškarca – identifikovanog kao “Huan” – nalazi ispod noktiju žrtve, koja ga je ogrebala po vratu tokom napada. Huan je sada glavni osumnjičeni za ubistvo studentkinje, a njena porodica veruje da ju je on uznemiravao i pratio pre ubistva.

 

 

Ubica je upoznao Marbelu na benzinskoj stanici na kojoj je radili. Tužioci kažu da je Huan ukrao njene ključeve od kuće dva dana pre nego što ju je kidnapovao.

Odveo ju je u svoju kuću gde ju je silovao, a potom zadavio. Marbelino telo pronađeno je tri dana nakon što je prijavljen njen nestanak 5. februara u napuštenom području u Tihuanu, na severozapadu Meksika.

Marbela je sahranjena 14. februara, a Huan se pojavio u majici kratkih rukava na kojoj je ispod slike pisalo: “Dosta mi je žena”. Ubistvo Marbele podstaklo je proteste na Univerzitetu Baha Kalifornija koji je pohađala. Studenti traže pravdu za Marbelu i druge ubijene žene.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija