• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

28.02.2020

10:22

(VIDEO) SILOVIT UDAR TURAKA PO ASADOVIM SNAGAMA! Objavljen snimak razornog napada na sirijsku vojsku u Idlibu! Ovo neće proći bez odgovora!

Vesti

(VIDEO) SILOVIT UDAR TURAKA PO ASADOVIM SNAGAMA! Objavljen snimak razornog napada na sirijsku vojsku u Idlibu! Ovo neće proći bez odgovora!

Podeli vest

Turska informativna agencija „Anadolija“ objavila je snimak napada turskih snaga na položaje sirijske vojske u provinciji Idlib

Agencija podseća da je turska vojska za 17 dana uništila 130 jedinica sirijske tehnike – 55 tenkova, 18 oklopnih vozila, 21 automobil, 29 haubica i tri helikoptera.

Pored toga, navodi se i da je ubijeno 1.700 sirijskih vojnika. Turska vojska izvela je kopnene i vazdušne udare na pozicije sirijskih snaga, nakon pogibije 22 turska aviona u Idlibu.

„Naša vojska, uz podršku iz vazduha i sa kopna, izvodi napade na pozicije režima (Bašara Asada). Nastavićemo da izvodimo napade i dalje“, navodi se u saopštenju administracije predsednika Turske.

Turska je pozvala međunarodnu zajednicu i učesnike astanskog procesa da preuzmu odgovornost kako bi se zaustavio „zločin protiv čovečnosti koji vrši sirijski režim“.

„Naša delatnost u Siriji se nastavlja, sve dok ne polomimo ruke onima koji posežu za našom zastavom“, navodi se u dokumentu koji je objavljen na kraju sednice Saveta bezbednosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Turci... ko njima veruje, nastrada najstrašnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija