• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2020

11:57

CRVENO USIJANJE! Čuli se Putin i Erdogan posle ubistva 33 turska vojnika u Idlibu, SIRIJCE VIŠE NIKO NE MOŽE DA KONTROLIŠE!

Vesti

CRVENO USIJANJE! Čuli se Putin i Erdogan posle ubistva 33 turska vojnika u Idlibu, SIRIJCE VIŠE NIKO NE MOŽE DA KONTROLIŠE!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan dogovorili su se tokom telefonskog razgovora da je potrebno uvesti nove mere kako bi se smanjile tenzije i normalizovala situacija na severozapadu Sirije, saopštio je Kremlj

Kremlj je naveo da su se Putin i Erdogan dogovorili da organizuju sastanak na najvišem niovu, na kojem će razgovarati o situaciji u sirijskoj proviniciji Idlib.

Oni su ocenili da je trenutna situacija veoma ozbiljna. Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da su Putin i Erdogan razgovarali o implementaciji sporazuma o sirijskom Idlibu.

On je rekao i da su Rusija i Turska spremne da nastave saradnju kad je reč o Siriji.

Foto: printskrin Sputnjik

 



TASS je preneo da je Lavrov na konferenciji za novinare rekao da je Rusija zatražila od Sirije da zaustave operacije u Idlibu, kako bi se evakuisali povređeni ljudi.

Lavrov je, takođe, rekao da Moskva ne može da spreči sirijsku armiju da reaguje na teritorističke aktivnosti u Idlibu.

Razgovor dvojice predsednika usledio je nakon što su 33 turska vojnika ubijena u vazdušnom napadu snaga sirijske vojske u Idlibu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 4 godine

istorija sve govori turcinu iliti kaurinu netreba verovati Putin se dogovorio sa Erdoganom ali turci imaju velike prohteve sede na 2 stolice malo sa rusima a malo sa amerimaa e to neide turci dovedite se pameti sirija je nezavisna a vi bi da je eksploatisete kao sto ste i srbiju 500 godina ali sirija je drugo

dolic

pre 4 godine

ERDOGANE TURCINE SUPLJA GLAVO DALI SI ZNAO KO JE SA RUSIMA ORAO DUPETOM JE VLACIO

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija