• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

02.03.2020

21:18

NEĆE VAM GLAVE OSTATI NA RAMENIMA! Jezive pretnje Erdogana: Ovo je samo početak, osvetićemo svaku kap krvi naših mučenika!

Vesti

NEĆE VAM GLAVE OSTATI NA RAMENIMA! Jezive pretnje Erdogana: Ovo je samo početak, osvetićemo svaku kap krvi naših mučenika!

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zatražio je danas da se snage sirijske vlade na severozapadu te zemlje povuku do linija koje je odredila Turska, upozorivši da su gubici koje su sirijske snage pretrpele u napadima Turske i pobunjenika "samo početak"

- Ljudski gubici i gubici u opremi (sirijskog) režima su samo početak. Ako se ne povuku do granica koje je odredila Turska što je pre moguće, neće im glava ostati na ramenima - rekao je Erdogan u govoru u Ankari, prenosi Rojters.

On je, govoreći o turskoj operaciji Prolećni štit u Idlibu, koja je počela 27. februara, upozorio da će vojska sirijskog predsednika Bašara al-Asada pretrpeti teške gubitke, dodaje AP.

ERDOGAN ZADAJE POSLEDNJI UDARAC ASADU?! Turska vojska pokreće akciju "Prolećni štit" u Siriji


- Pokrenuli smo operaciju nakon što je 34 naša vojnika ubijena u Idlibu. Nećemo ostaviti bez odgovora nijednu kap krvi naših mučenika, koja je tamo prolivena. Već smo naneli najveću ikada štetu režimu, i ove žrtve su za njega samo početak - naveo je Erdogan.

ERDOGANOV TAJNI PLAN! Pretnja iz Ankare smišljena kako bi EU i NATO podržali Tursku i ušli u sukob

SIRIJSKA VOJSKA POVRATILA STRATEŠKI GRAD U IDILBU! Posle pet dana žestoke borbe!

Foto: Reuters

TURSKA VOJSKA OBORILA DVA SIRIJSKA AVIONA! Snimljeni piloti koji su se katapultirali, pakleno u Idlibu

(VIDEO)SIRIJSKI AVION OBOREN IZNAD IDLIBA! Napadi sve žešći, zatvoren vazdušni prostor, čeka se reakcija Erdogana
On je naglasio da ni Rusija ni Iran nisu mete Turske u Siriji, dodaje TAS S.

Turska ne cilja ni na Rusiju ni na Iran u Siriji. Mi samo uništavamo elemente (Asadovog) režima - rekao je Erdogan, a prenela televizija NTV.

On je dodao da očekuje da druge zemlje pokažu poštovanje prema stavu Ankare, navodeći da je učešće u borbenim situacijama u Siriji bila volja naroda, a ne lični izbor rukovodstva te zemlje.

- Ponovo apelujem na Rusiju i Iran. Truska nema problem sa ovim zemljama u Siriji - rekao je Erdogan dodajući da Turska nema pretenzije prema sirijskoj teritoriji, niti planove da tamo napravi uporište.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan klisar

pre 4 godine

Turska i ISIS su isto! Ono što ISIS nije uspeo sad bezglavo hrli Erdogan! Dali taj čovek misli o posledicama svojih bezumnih akcija?

Bane

pre 4 godine

Šta traži Turska u Siriji. Da li je produžena ruka SAD koje ne žele više da se brukaju, a hoće da zaštite svoje mezimče - ISIS.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija