• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno.com

03.03.2020

15:15

(VIDEO) AUU, ŠTA JE OVO! TURCI UHVAĆENI U NEVIĐENOJ LAŽI! Kadrove iz ratnog filma prikazali kao dokaz "preciznosti vojske u Idlibu"!

Vesti

(VIDEO) AUU, ŠTA JE OVO! TURCI UHVAĆENI U NEVIĐENOJ LAŽI! Kadrove iz ratnog filma prikazali kao dokaz "preciznosti vojske u Idlibu"!

Podeli vest

Tursko ministarstvo obrane tvrdi da je u borbama u Idlibu eliminisalo jedan sirijski avion, osam helikoptera, 103 tenka, 72 haubice, tri PVO sistema, kao da je ubijeno 2.212 sirijskih vojnika

Ankara je već ulovljena u laži kada je u video kompilaciji "pogođenih ciljeva" ubacila sistem "Pancir-s". On je pogođen u Libiji, jer oni u Siriji imaju kamione Kamaz, a pogođeni je koristio kamion MAN, kakve imaju Ujedinjeni Arapski Emirati, koji su uništeni "Pancir" pozajmili  generalu Haftaru.

U najnovijoj objavi na arapskom jeziku sirijska agencija SANA otkriva da je u drugom videu tursko "Ministarstvo istine" uzelo scene iz jednog od turskih ratnih filmova i "uništavanje" makete u filmu prikazalo kao udar na utvrdu sirijske vojske.

Drugi dio u filmu je udar projektilom na grupu "neprijateljskih vojnika" koji beže po poljani, što je takođe ubačeno u prve snimke "gvozdene turske osvete".

(VIDEO) OVAKO TO RADE RUSI! TU-160 SIPA GORIVO PRI BRZINI OD 600 KM NA SAT, avioni su leteli na udaljenosti manjoj od 30 metara!

Blogeri koji prate detalje sirijskog sukoba, od vrsta oružja do geolokacija, razotkrili su najmanje tri velike udarne laži, pa se postavlja pitanje šta je od ostatka prikazanog istina.

Dva oborena aviona Su-24 priznaje i Damask, kao što je i Teheran upozorio Turske da ne testiraju njihovo strpljenje, nakon što su u granatiranju iranskog posmatračkog punkta ubili 21 borca brigade Fatemiyoun, što su odmah objavili i iranski mediji. 

ŠTA SAD?! IRAN NAPAO TURSKU VOJSKU U SIRIJI BALISTIČKIM RAKETAMA - Izrael tvrdi da se radi o projektilima srednjeg dometa!

Među Sirijcima je gubitaka sigurno bilo, ali manjak časti i megalomanija Turaka očito ne dozvoljava da kažu tačan broj pogođenih ciljeva, jer je sigurno višestruko manji od filmskih smejurija koje pokazuju domaćoj publici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija