• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

04.03.2020

18:02

ON TVRDI DA JE "NULTI PACIJENT" ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Suosnivač jedne od NAJMOČNIJIH KOMPANIJA NA SVETU IZNEO ŠOKANTNE DETALJE!

Vesti

ON TVRDI DA JE "NULTI PACIJENT" ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Suosnivač jedne od NAJMOČNIJIH KOMPANIJA NA SVETU IZNEO ŠOKANTNE DETALJE!

Podeli vest

Suosnivač Epla Stiv Voznijak objavio je na svom Tviter profilu da postoji mogućnost da je upravo on tzv. "nulti pacijent" zaražen koronavirusom u Sjedinjenim Američkim Državama

Voznijak je naveo da ne zna da li su supruga i on bili zaraženi koronavirusom na putovanju jugoistočnom Azijom u januaru i dodao da je moguće da je on taj “nulti pacijent” u SAD.

Voznijak je za USA Today rekao da oni nisu bili testirani na koronavirus, prenosi BizLajf.

Na Tviteru je napisao da se njegova supruga obratila lekarima u ponedeljak jer kašlje i sumnja da je zaražena koronavirusom.



- Počela je da kašlje 4. januara, upravo smo se vratili iz Kine i oboje smo možda bili ''nulti pacijenti'' u SAD - naveo je.

PAS ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Prvi slučaj PRENOŠENJA SA ČOVEKA NA ŽIVOTINJU?!

Dženet Voznijak je kasnije rekla da joj je dijagnostifikovana upala sinusa. Oboje su se žalili da ih boli grlo i da kašlju posle povratka iz Azije početkom januara. Voznijak je trebalo da se pojavi na više događaja u Las Vegasu, ali zbog gubitka glasa obišao ih je tek nekoliko.

Foto: Reuters/Thomas Peter

Iskustvo bolesti uporedio je s "najgorim gripom u životu".

- Dženet je iskašljavala krv, otišla je u bolnicu gde su joj rekli da to nije grip kakav imamo u Americi. Tada nismo mogli da se testiramo na virus. Da smo se iz Azije vratili sada, sigurno bismo proverili da li imamo koronavirus i stavili bi nas u karantin. Ali, tada to nije bilo toliko važno - naveo je on.

Tvrdi i da su o svemu obavestili Centar za kontrolu bolesti, ali dobili su samo obrazac sa savetima da peru ruke.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija