• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

05.03.2020

19:07

SPREMNI SMO DA OBNOVIMO ODNOSE SA TURSKOM! Asad okrenuo ploču: BITNO JE DA URADI SAMO JEDNU STVAR!

Vesti

SPREMNI SMO DA OBNOVIMO ODNOSE SA TURSKOM! Asad okrenuo ploču: BITNO JE DA URADI SAMO JEDNU STVAR!

Podeli vest

Sirijske vlasti su spremne da obnove odnose sa Turskom, ako turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prekine da podržava teroriste, izjavio je sirijski predsednik Bašar Asad

Prema rečima Asada, u poslednje dve godine je održano nekoliko sastanaka predstavnika sirijskih i turskih specijalnih službi.

- Zajednički cilj nas i Rusije je da Turska obustavi podršku teroristima i da se vrati na svoje prirodne pozicije - izjavio je Asad u intervjuu za tv kanal „Rosija 24”.

(FOTO/VIDEO) SASTALI SE PUTIN I ERDOGAN, čeka se sudbonosni dogovor o Siriji!

Asad je dodao:

- Takav rezultat je nemoguć, dok Erdogan podržava teroriste. Potrebno je da se podrška prekine i to će omogućiti stabilizaciju situacije - završio je on.

Prema rečima sirijskog predsednika, ne postoji neprijateljstvo među narodima, a napetost u odnosima je uslovljena političkim interesima.

Podsetimo, do prekida diplomatskih odnosa između Damaska i Ankare je došlo 2012. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Nije on okrenuo plocu,ostao je i dalje pri svom stavu a Turska bi morala da se vrati na polazne polozaje i time prekine okupaciju Sirije.Turska radi po direktivi Amerike a na stetu Sirije i Rusije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija