• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2020

19:22

(VIDEO) KAKO JE OVO MOGUĆE?! KOKAIN UPAKOVALI U SVEŽI AVOKADO! Pošiljka, ipak, nije prošla! I SRPSKA POLICIJA OTKRILA DROGU U SUŠENOM VOĆU!

Vesti

(VIDEO) KAKO JE OVO MOGUĆE?! KOKAIN UPAKOVALI U SVEŽI AVOKADO! Pošiljka, ipak, nije prošla! I SRPSKA POLICIJA OTKRILA DROGU U SUŠENOM VOĆU!

Podeli vest

Narko karteli i dileri švercuju drogu, posebno kokain i herion, na različite načine, ali ovo što ćete sada videti prevazilazi i najluđe zamisli

Koakin je otkriven u svežem avokadu, a kako je ubačen u voće nikom nije jasno! Pretpostavlja se da je droga ubačena pre nego što je avokado sazreo!

Ipak, i pored ovog za sada neviđenog sakrivanja droge, pošiljka je otkrivena! Realno, ovo je bilo moguće otkriti samo na osnovu precizune dojave! Kolika je vrednost zaplenjenih narkotika nije objavljeno!    

 

 

Policija odavno posebnu pažnju obraća na pošiljke koje stižu iz Južne Amerike. Tako je koakin pronalažen "uvaljan" i u sušene biljke, a heroin spakovan umesto nakita.

I u Srbiji je, podsetimo, pre nekoliko godina kontrolom pošiljke pristigle iz Perua u jednu beogradsku poštu otkriven kokain upakovan u sušeno voće. 

Pošto je paket bio sumnjiv, carinici su ga detaljno pregledali i otkrili da su se sa sušenim voćem koje je bilo spakovano u fabrički upakovane kesice, nalazile i 126 kuglice kokaina, uvaljane u susam, koji je korišćen kao plastični kontejner za drogu.

RUSKI LOVCI SPREČILI TURSKI F-16 DA OBORI SIRIJSKI SU-22!? Drama na nebu iznad Idliba, Rusi lete duž severne granice Sirije, ništa ne može da prođe!

U jednoj niškoj pošti u paketu pristiglom iz Holandije otkriveni su pelceri halucinogene biljke "salvie divinorum", jedne vrste žalfije, čija je distribucija zabranjena u Srbiji, ali ne i u Holandiji. Koren biljke je bio potopljen u tečnost koja sadrži neophodne hranljive sastojke, pa je ostala vitalna i nakon dužeg transporta u poštanskoj pošiljci. 

Foto: Pixabay

Da se droga prenosi na razne načine dokaz su i tzv. mule, osobe koje gutaju paketiće sa narkoticima. Na beogradskom aerodromu pao je  srpski državljanin sa stomakom punim paketićima kokaina. On je u Mozambiku progutao oko pola kilograma kokaina koji je pokušao da tako prošvercuje u Srbiju. Otkriven je pošto je stavljen na rendgen. 

SRBIJO, MISLI O OVOME! ZAŠTO MIGRANTI NE IDU U BOGATE ARAPSKE ZEMLJE! Da li to neko hoće da promeni strukturu stanovništva Evrope, PA I NAŠE ZEMLJE!

Na isti način na aerodromu je bio otkriven i jedan makedonski državljanin, kome je život spasen u poslednji čas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija