• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

13.03.2020

18:08

NAJNOVIJA VEST! POROŠENKO POBEGAO IZ UKRAJINE! Bivši lider Ukrajine pozvan na saslušanje, ali je nestao... ČIM SE I AKO SE VRATI BIĆE UHAPŠEN?!

Vesti

NAJNOVIJA VEST! POROŠENKO POBEGAO IZ UKRAJINE! Bivši lider Ukrajine pozvan na saslušanje, ali je nestao... ČIM SE I AKO SE VRATI BIĆE UHAPŠEN?!

Podeli vest

Advokati bivšeg ukrajinskog predsednika Ukrajine saopštili su da Petro Porošenko neće moći da prisustvuje saslušanju u Državnom istražnom birou jer je napustio zemlju, a razlozi za sada nisu poznati, preneo je list Moskovski komsomoljec

Dan ranije pres-služba Državnog istražnog biroa saopštila je da su Porošenka pozvali na saslušanje, ali da nije precizirano zbog čega.

Prema navođenju medija, velika je verovatnoća da bi bivši ukrajinski lider tom prilikom bio uhapšen.

Advokati Porošenka najpre nisu želeli da otkriju u kojoj zemlji se on nalazi. Moskovski komsomoljec saopštio je da postoji šansa i da je otputovao iz privatnih razloga.

Kasnije su advokati za portal Strana izjavili da on propušta saslušanja jer se nalazi u inostranstvu.

KAKO SU RUSI IZBEGLI EPIDEMIJU KORONE?! ZNAJU LI ONI TO, ILI IMAJU NEŠTO sa čim drugi u svetu nisu upozanti!

Prema podacima stranke bivšeg ukrajinskog lidera "Evropska solidarnost", Porošenko je osmog marta otputovao u Španiju, i to preko Frankfurta.

Izvori navode da nema podataka o tome da li je ukrajinski političar ostao u Španiji, ali se zasigurno zna da se nije vratio u Ukrajinu.

PUTINOVA ZLATNA KLOPKA! SMRTONOSNI STISAK KOJI ĆE ZADAVITI DOLAR! Odluka Rusije da namerno obori cenu nafte je dugo čekana i HLADNO SERVIRANA OSVETA čiji će se završni čin odigrati u - američkim Federalnim rezervama!

Ukrajinski Državni istražni biro ranije je saopštio da se bivši predsednik nije odazvao na tridesetak saslušanja za 16 krivičnih dela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srb

pre 4 godine

Porosenko = Potrosenko !? Em se nakrao em unistio drzavu em ucnio zlocin vele izdaje, em ga se odrekli?Potroseni kude ces sad?Ko s davlom tikve sadi ... a ti nade s kim ces!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija