• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

16.03.2020

12:27 >> 12:45

NEMAČKA ZATVORILA GRANICE! Prelazak moguć samo U JEDNOM SLUČAJU!

Vesti

NEMAČKA ZATVORILA GRANICE! Prelazak moguć samo U JEDNOM SLUČAJU!

Podeli vest

Nemačka je zatvorila granice sa Francuskom, Austrijom i Švajcarskom izuzev za komercijalni saobraćaj, u pokušaju da suzbije širenje korona virusa, prenosi BBC

Ova mera, kako je ranije najavljeno, predviđa pojačane kontrole na granicama i vraćanje stranih državljana koji dolaze iz tih susednih zemalja.

Prevoz robe između Nemačke i suseda i dalje će se obavljati.

HITNE MERE! Slovenačka vlada zabranila prodaju ZAŠTITNE OPREME!

 

Mediji prenose i da će osobe koje iz pograničnih regiona rade u Nemačkoj ili na drugoj strani granice, moći da prelaze granicu, ali uz opsežne kontrole.

Nemački mediji tvrde da je glavni razlog za zatvaranje međe ne samo sprečavanje širenja korona virusa već i pokušaj da se spreči da stranci kupuju na veliko, pošto je, prema pisanju "Bilda" pograničnim mestima već dolazilo do nestašice osnovnih potrepština.

Sve o koronavirusu pročitajte OVDE

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SaleK

pre 4 godine

Strasno je sto nigde nitko ne spominje vozace slepera u medjunarodnom transportu.Svi ostali su u svojim kucama ili blizu njih-mi smo u ovakvim vremenima odvojeni od svojih-mi smo na putu i prolazimo kroz vise zemalja,prinudjeni smo koristiti toalete po benzinskim pumpama gde mozes olako zakaciti virus,utovari istovari u raznim zamljama gde se dolazi u kontakt sa radnicima-neizvesnost dal ce granice hermeticki da se zatvore.Sve to stvara ogroman psiholoski pritisak-a mi uz to upravljamo vozilima do 40 tona.

RobinHoodisGood

pre 4 godine

Slezem se brate sa tobom.Rodjeni brat mi vozi za lidl, nemci my sve ture po severnoj Italiji daju.Poludecu zbog njega , stalno se sekiram.Ne moze ni masku da nadje, alkohol, asepsol...Trazio sam po internetu kako masku da napravimo , veceras cu da mu pokazem... Strasno vam je, i veoma mi je zao vas.Izdrzite braco vi ste ti koji snadbevate drzave po svetu namernicama.Plate bi trebali da vam utrostruce i zastitnu opremu da vam podele...Ziveli, cuvaj se !!!

MSG

pre 4 godine

Kod mene u firmi koja se bavi uvozom i izvozom, vozacima koji dodju sa robom je strogo zabranjeno da napustaju kabinu kamiona. Sede unutra dok viljuskaristi istovare, i ide dalje. Za benzinske stanice i odsustvo dezifinkacionih sredstava, sta reci... Katastrofa. A da nasi ljudi ima da dobijaju najgore rute, ocekivano. Zato i sluze gradjani drugog reda, a neka se niko ne vara, to smo mi za njih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija