• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

18.03.2020

14:07

IRAN PRETI AMERIMA, OSVETILI SMO SULEJMANIJA, ALI TO JOŠ NIJE DOVOLJNO! Slede dodatne akcije zbog ubistva "čuvenog generala"!

Vesti

IRAN PRETI AMERIMA, OSVETILI SMO SULEJMANIJA, ALI TO JOŠ NIJE DOVOLJNO! Slede dodatne akcije zbog ubistva "čuvenog generala"!

Podeli vest

Iranske oružane snage hrabro su branile svoju zemlju od Sjedinjenih Američkih Država i koje još nisu u potpunosti odgovorile za ubistvo generala Kasema Sulejmanija, izjavio je predsednik Hasan Rohani

U televizijskom obraćanju, Rohani je pohvalio vojsku svoje zemlje zbog toga što je "čvrsto stajala" protiv SAD-a. On je rekao da je postignut značajan napredak u iranskim kapacitetima protivvazdušne odbrane i da se Islamska Republika sada može pohvaliti snažnim vojnim odvraćanjem.

Iranski lider se takođe obavezao da će preduzeti dodatne akcije kako bi se osvetio za ubistvo Sulejmanija od strane SAD-a, a koji je ubijen ciljanim udarom bespilotnih letelica u Bagdadu u januaru.

- Amerikanci su ubili našeg velikog komandanta. Mi smo odgovorili na taj teroristički akt i odgovorićemo na njega - dodao je Rohani.

SITUACIJA SA RUSKIM DRŽAVLJANIMA U CRNOJ GORI KRITIČNA! Podgorica ne dozvoljava da ih Moskva evakuiše, TRI LETA VEĆ SU SPREMNA!

Kao odmazdu na američki atentat, Iran je ispalio dve salve raketa na dva objekta u Iraku u kojima su bile smeštene američke snage. Pentagon je u početku tvrdio da napad nije rezultirao američkim ili koalicionim žrtvama. Američka vojska kasnije je priznala da je u napadu više od 100 pripadnika zadobilo kontuzije.

Ranije ovog meseca, dva američka vojnika i jedan pripadnik britanske vojske poginuli su u raketnom napadu u blizini Bagdada. Vašington je za incident okrivio miliciju koju podržava Iran.

OZDRAVIO PRVI ITALIJAN kome je dat ESKPERIMENTALNI LEK protiv koronavirusa!

Teheran je odgovorio na navode pozivajući Sjedinjene Američke Države da prihvate posledice svog "ilegalnog" prisustva u zemlji. Teheran je ranije saopštio da će osvetiti Sulejmanija izbacivanjem američke vojske iz regiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Održivo pravilo: Kad mogu oni - mogu i ja ! Još se Ameri hvale da su budale !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija