• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

18.03.2020

14:32

(VIDEO) HAOS  NA GRANICI! 500 MIGRANATA POKUŠALO DA SRUŠI OGRADU I UĐE U GRČKU! Sukobi trajali dva sata, sve strane koristile suzavac!

Vesti

(VIDEO) HAOS NA GRANICI! 500 MIGRANATA POKUŠALO DA SRUŠI OGRADU I UĐE U GRČKU! Sukobi trajali dva sata, sve strane koristile suzavac!

Podeli vest

Sukobi na granici Grčke i Turske izbili su kasno sinoć nakon što je oko 500 migranata pokušalo da sruši graničnu ogradu i uđe u Grčku

Grčka policija je saopštila da je koristila suzavac da bi odbila nalet migranata južno od graničnog prelaza Kastanies.  

Policija je takođe navela da su i turske snage koristile suzavac na grčkoj granici. Sukobi su počeli u dva sata posle ponoći i trajali su dva sata. Procenjuje se da se oko 2.000 migranata i dalje nalazi na grčko-turskoj granici, nedeljama nakon što je Turska otvorila svoje granice ka Evropi i ohrabrila migrante da pokušaju da predju u Grčku.  

IRAN PRETI AMERIMA, OSVETILI SMO SULEJMANIJA, ALI TO JOŠ NIJE DOVOLJNO! Slede dodatne akcije zbog ubistva "čuvenog generala"!

Desetine hiljada ljudi krenulo je prema granici, uprkos insistiranju Grčke da se njena istočna granica, koja je i spoljna granica EU, zatvori. Do pokreta izbeglica došlo je nakon višemesečnih pretnji turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana da će otvoriti granice i dozvoliti milionima izbeglica da udju u Evropu ako EU ne pruži veću podršku Turskoj u brizi za izbeglice.

MAĐARI OTVORILI GRANICU I ZA SRBE: PROLAZ OD 12 SATI DO PET SUTRA UJUTRO, kolona vozila koja čeka ulazak duga je 40 kilometara!

EU saopštava da se pridržava sporazuma sa Turskom iz 2016. prema kojem obezbedjuje milijarde evra iz svojih fondova za brigu o više od 3,5 miliona izbeglica iz Sirije koje su u Turskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija