• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.03.2020

08:25

HAOS U PARIZU! OPŠTA MAKLJAŽA U LIDLU! Francuzi potegli palice u panici zbog koronavirusa!

Vesti

HAOS U PARIZU! OPŠTA MAKLJAŽA U LIDLU! Francuzi potegli palice u panici zbog koronavirusa!

Podeli vest

Evropu zahvata sve veća panika zbog širenja i dramatičnog povećanja broja zaraženih i umrlih od koronavirusa!

Posle Londona, gde su građani manično ispraznili rafove supermarketa, iz Pariza dolaze još dramatičnije scene.

U supermarketu Lidl zabeležena je tuča nekoliko mladića pod kapuljačama koji se pred predstravljenim kupcima i prodavicma fizički obračunavaju palicama.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 4 godine

to su dodjosi .. nisu francuzi .. to je buducnost evrope .. steta .. stara dama je poklekla

srb

pre 4 godine

Normalna reakcija!Kako,odavno nasedaju lazima i sada ispranog mozga kada se njima nesto desi razmazen i uspanicen,novca ima pa grabi sta stigne, istrenirani Srbi koji se ne boje ni metka ni noza da nema strogih kazni ne bi se niti obazirali,evo zaboravili i na posijani OU-gripe-gubitak posla itd. ne prazne niti prodavnice..... mi Srbi nikom zlo ne zelimo!

Milutin

pre 4 godine

A tako im je bilo lako drugim zemljama, pa i nama, da uvode sankcije. Da bi ih "demokratizovali. Da nema hrane, lekova, goriva, ničeg. 30 godina smo živeli tako. I sankcije, hiper=inflacije, rata, bombardovanja sa 10000 metara visine. I to je bilo uredu. A kod nas ni tada nije bilo tuče za zalihe. Sa 10 DM mesečno smo ne samo preživljavali, more zidalo se. Skupi se društva ce i sa - litel pig- napravi temelj. A onda sa - big pig- do krova. Tako su živeli današnji penzioneri i oni nešto mlađi od njih. Zajedno, jedan za drugoga. Brinuli o drugima. To mi radimo i danas. Zato nas ima. I biće nas.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija