• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

21.03.2020

16:42

NAJSTRAŠNIJI VIDEO IZ ITALIJE! Ni za mrtve više nema mesta, krematorijumi prepuni (VIDEO)

Vesti

NAJSTRAŠNIJI VIDEO IZ ITALIJE! Ni za mrtve više nema mesta, krematorijumi prepuni (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je vrhunac epidemije korona virusa u Kini prošao, Italija je postala najveće aktivno žarište na svetu, sa iako upola manje zaraženih, broj mrtvih je veći i do današnjeg dana iznosi 4.032!

Italija je juče zabeležila čak 627 preminulih od korona virusa, najviše što je bilo koja druga zemlja zabeležila u jednom danu. Bolnički kapaciteti su odavno popunjeni, a sada mesta ponestaje i u mrtvačnicama.

Na šokantnim snimcima koji stižu iz te zemlje vidi se krematorijum preplavljem sanducima u kome nema mesta za nove preminule.

- U ovom trenutku smo primili 25 kovčega, a imamo mesta samo za 12 dnevno - rekao je menadžer u krematorijumu u severnoj Italiji za Raša tudej.

U Italiji je prema poslednjim podacima koronavirusom zaraženo 47.021 osoba, a umrlih je ukupno 4.032.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
O2

pre 4 godine

E jbg sad. Menadžer u krematorijumu?! Pa šta još samo niste rekli da će dobiti bonus za dobro obavljen posao??? Podigao je promet za 1000%!!!Stvarno ste idioti

zika

pre 4 godine

SRBIJO gledaj ovo pa nemoj da postujes prop[isane mere izolacije.

Rale

pre 4 godine

Srbijo nema te nigde na svetu! Korona virus je pokazao jezivu slabost i ranjivost EU. Ništa ne vrede poglavlja ako je danas korona virus iznad njih a sutra ko zna šta?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija