• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2020

18:56

SAMO 24 SATA TRAJALA JE NADA ITALIJANA, ALI I ČITAVOG SVETA DA JE "KORONA" POČELA DA GUBI RAT! Umesto toga, usledio je NOVI HOROR!

Vesti

SAMO 24 SATA TRAJALA JE NADA ITALIJANA, ALI I ČITAVOG SVETA DA JE "KORONA" POČELA DA GUBI RAT! Umesto toga, usledio je NOVI HOROR!

Podeli vest

Samo 24 sata trajala je nada Italijana, ali i čitavog sveta da je "oštrica korone" istupljena i da će broj obolelih i umrlih početi da pada

Posle crne subote kada su samo u jednom danu preminulo 793 osobe, u nedelju i ponedeljak je broj stradalih bio znatno manji  - još uvek zastrašujuć, ali manji (juče 602, a u nedelju  651) usledio je novi šok.

Umesto smanjenja smrtnosti u Italiji i manjeg broja obolelih, u poslednja 24 sata od koronavirusa umrla su 743 osobe, a ukupan broj preminulih od koronavirusa u toj zemlji popeo se na 6.820.

Foto: Printscreen worldometers

U ITALIJI U POSLEDNJA 24 SATA 743 OSOBE PREMINULE OD KORONAVIRUSA! Ukupan broj stradalih 5.249!

Stravičan obrt ponovo je mnogima poljuljao nadu da će situacija da se stabilizuje.

Pandemija u Italiji očigledno još nije stigla do vrhunca, a sudeći po broju preminulih u poslednja 24 sata pitanje je kad će. 

Podsetimo, Istraživači su došli do zapanjujućeg otkrića da koronavirus može da opstane na spoljnim površinana više od dve nedelje, iako se do sada smatralo da je period preživljavanja mnogo kraći.

Tragovi novog koronavirusa su posle čak 17 dana pronađeni na kruzeru "Dajmond princes" i to na površinama u kabinama u kojima su boravili ljudi zaraženi virusom, pokazalo je istraživanje objavljeno u ponedeljak.

Foto: Printscreen worldometers

OTKRIVEN ZAPANJUJUĆI DETALJ O KORONAVIRUSU! Epidemiolozi su posle 17 dana ušli na zapečaćeni kruzer i ŠOKIRALI SE!

Virus je bio manje stabilan na bakru, gde posle 4 sata nije pronađen održiv trag. Takođe, nije bio stabilan na kartonu, na kojem posle 24 sata nije bilo traga virusa, navodi se u izveštaju Nju Ingl Journal of Medicine.

Foto: Printscreen worldometers

Takođe, smatra se da je Američka savezna država Njujork postala je najveće žarište zaraze korona virusa u Severnoj Americi. Čak, stručnjaci strahuju od scenarija kakav je zadesio italijanski region Lombardiju.

Foto: Printscreen worldometers

NJUJORK ĆE BITI NOVA LOMBARDIJA, NAJGORE TEK DOLAZI?! Broj zaraženih u JEDNOM DANU skočio za 5.000, svi strahuju šta donosi APRIL!

Potvrđeni slučajevi korona virusa naglo su porasli u Njujorku, a guverner države Endrju Kuomo i gradonačelnik Bil de Blazio pozvali su na hitnu i bolju pomoć savezne vlade.

Foto: Printscreen worldometers

Sam grad Njujork ima više od 16.000 potvrđenih slučajeva od nedelje popodne, a samo u nedelju je prijavljeno oko 5.000 novih slučajeva. Taj skok je delom posledica sve većeg broja testova, ali i zbog ubrzanog širenja virusa u celom gradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija