• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

25.03.2020

19:31

LJUDI, MOŽE LI STRAŠNIJE?! KORONA ZA 25 DANA MARTA UBILA 17.000 LJUDI, a tokom januara i februara "tek" 3.000! TEK NAM SLEDI PAKAO!

Vesti

LJUDI, MOŽE LI STRAŠNIJE?! KORONA ZA 25 DANA MARTA UBILA 17.000 LJUDI, a tokom januara i februara "tek" 3.000! TEK NAM SLEDI PAKAO!

Podeli vest

Pandemija koronavirusa do sada je odnela 20.494 života, dok je širom sveta zaraženo više od 452.000 ljudi. Tokom prva dva meseca ovaj virus je usmrtio oko tri hiljade ljudi, da bi tokom dosadašnjeg dela marta odneo više od 17.000 života

Najteže je i dalje pogođena Italija u kojoj je, samo danas, preminulo 683 čoveka, a ukupno 7.503. Još jedna zemlja u južnom delu Evrope je teško pogođena, U pitanju je Španija, u kojoj je danas preminulo 738 osoba.

Ona je po ukupnom broju žrtava prestigla Kinu, epicentar pandemije koronavirusa. U Španiji je ukupno preminulo 3.434 osobe, a zaraženo je više od 47.000 ljudi.

Veliki porast mrtivh u Evropi beleže i Holandija, Belgija i Nemačka. U Holandiji je za poslednja 24 časa preminulo 80, dok u Belgiji taj broj iznosi 56.

SRBIJA VIŠE NE MORA DA BIRA EU ILI RUSIJA I KINA! KORONA JE UNIŠTILA "EVROPSKI SAN", EU SE NAPROSTO RASULA! Formalno, još postoji, još je evro, ali...

Nemačka ima znatno manji broj mrtvih u odnosu na broj zaraženih (186 je preminulo, dok je više od 35.000 zaraženo), međutim i u njoj je broj žrtava u porastu, te je tokom današnjeg dana zabeleženo 27 preminulih.

Van evropskog tla, situacija je i dalje najgora u Iranu, koji je na trećem mestu iza Italije i Španije po broju novih smrtnih slučajeva. Danas su u toj azijskoj zemlji preminule 143 osobe, dok je ukupno mrtvih više od dve hiljade.

UKLETA UTAKMICA POSLE KOJE JE POČEO PAKAO! Gradonačelnik Bergama potvrdio: Duel Lige šampiona u Milanu ubrzao širenje koronavirusa!

SAD su premašile 60.000 zaraženih, a u porastu sa 39 slučajeva je i broj mrtvih. Ukupno mrtvih u toj zemlji je 819.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija