• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

26.03.2020

11:31

HEROJ! ŠOKIRALA I LEKARE! Baka (96) oporavila se od koronavirusa

Vesti

HEROJ! ŠOKIRALA I LEKARE! Baka (96) oporavila se od koronavirusa

Podeli vest

Južnokorejka stara 96 godina iz okruga Čeongdo oporavila se od virusa Covid-96 i sada je najstarija stanovnica te zemlje koja je u potpunosti ozdravila.

To su zdravstvene vlasti saopštile u sredu, a okrug Čeogdo nalazi se veoma blizu grada Daegu koji je označen kao žarište novog korona virusa u Južnoj Koreji, prenosi CNN.

Kod nje je virus dijagnostifikovan 13. marta, od kada se nalazila na intenzivnoj nezi u lokalnoj bolnici.

Žena se trenutno nalazi u samoizolaciji u svojoj kući, u kojoj živi sa sinom.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija