• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

28.03.2020

08:36

TRAMP NAREDIO VOJNU MOBILIZACIJU! U Americi skoro 105.000 zaraženih koronom, vojska diže rezerviste pešadije, mornarice, avijacije, Obalske straže...

Vesti

TRAMP NAREDIO VOJNU MOBILIZACIJU! U Americi skoro 105.000 zaraženih koronom, vojska diže rezerviste pešadije, mornarice, avijacije, Obalske straže...

Podeli vest

U svetu je više od 590.000 ljudi zaraženo koronavirusom, više od 27.000 je umrlo, a u ovom trenutku najgora situacije je u Sjedinjenim Američkim Državama gde je, prema najnovijim podacime zabeleženo 130 novih slučajeva infekcije, što ukupno predstavlja 104.256, a preminulo je osam osoba, odnosno 1.704 ukupno

Bela kuća je saopštila da je predsednik Donald Tramp potpisao naredbu kojom ovlašćuje ministre za domaću bezbednost i odbrane da pozovu u aktivnu službu rezerviste oružanih snaga i Obalske straže.

Prema naredbi, kako prenosi Rojters, ministri su ovlašćeni da narede prelazak u aktivnu službu do dve godine rezervista kopnene vojske, mornarice, avijacije i Obalske straže. Naredba takođe omogućuje i mobilizaciju medicinskog osoblja.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Kasniš čoveće! Nažalost dešavaju se takve stvari mnogima, nelojalni šiptari su ti bili preči umesto sudbine američkih građana. Trebalo je odmah, čim se taj virus pojavio u Kini da pripremaš sve građane amerike na najgori ali i mogući scenario. Svaka ti čast za poteze i uspehe na ekonomskom planu, ali ljudski životi su vredniji od svega. Sad će i ekonomija doživeti nokaut jer korona virusi ruše i uništavaju sve pred sobom.

Mile lala

pre 4 godine

Шта је брига Трампа, његова деца и жена су словенци. Па зна да ће их, чим загусти, послати у Србију.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija