• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

30.03.2020

17:59

(VIDEO) MRTVAČNICE FORMIRAJU ISPRED BOLNICA, LEŠEVE TOVARE VILJUŠKARIMA U HLADNJAČE! Jezivi snimci iz Njujorka OBIŠLI SVET! KORONA NAPRAVILA HAOS!

Vesti

(VIDEO) MRTVAČNICE FORMIRAJU ISPRED BOLNICA, LEŠEVE TOVARE VILJUŠKARIMA U HLADNJAČE! Jezivi snimci iz Njujorka OBIŠLI SVET! KORONA NAPRAVILA HAOS!

Podeli vest

Amerika je postala zemlja sa najvećim brojem obolelih od virusa korona na svetu, dok je broj žrtava porastao na 2.500. Jedan užasan snimak iz bolnice u Bruklinu za nešto manje od pola dana postao je gotovo viralan

Snimak prikazuje medicinsko osoblje na ulici ispred bolnice u Bruklinu, dok viljuškar prevozi tela, a onda ih stavlja u kamion-hladnjaču koji dalje odvozi leševe.

Sve vreme dok traje snimak, čuje se kako muškarac, autor videa, ponavlja "ovo je stvarno", "prihvatite ovo ozbiljno, ostanite kod kuće", dok se tela odvoze niz ulicu.

- Tačno ovde u Bruklinu, ispred bolnice, ovo je stvarno - rekao je on.

Gradske bolnice u Njujorku postavile su mrtvačnice ispred ustanova kako bi se izborile sa velikim brojem žrtava pandemije koja je teško pogodila čuvenu Veliku jabuku.

Na još jednom snimku vide se tela ispred bolnice, koja čekaju da ih utovare u kamione.

Snimci iz Njujorka vrlo brzo su obišli svet i možda najbolje pokazali koliko skupo se u pojedinim državama plaća neozbiljno shvaćena borba protiv virusa korona.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 4 godine

pa nece valjda na rukama da nose kovceg .. koji vam je ..

Mladen Nemilosrdni

pre 4 godine

Gde vam je sada Milosrdni andjeo ? Aj malo da vidite kako je... Iako je i ovo sto pisem ispod svakog nivoa za jednog Pravoslavca, ali neko mora da vas podseti. Iako je to samo Bogu dopusteno, geometrijskom progresijom se vraca svaka zrtva... Stize vas jad, tuga i cemer... Vietnam, Iraq, Libia, SRJ... Izvinjavam se svima koje sam preskocio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija