• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2020

14:46

(VIDEO) POTRESAN SNIMAK KOJI SLAMA I NAJTVRĐA SRCA! Pogledajte šta je ovaj lekar uradio kada mu je sin potrčao u zagrljaj!

Vesti

(VIDEO) POTRESAN SNIMAK KOJI SLAMA I NAJTVRĐA SRCA! Pogledajte šta je ovaj lekar uradio kada mu je sin potrčao u zagrljaj!

Podeli vest

Dirljiv video dolazi iz Saudijske Arabije gde je jedan lekarmorao da zaustavi svog sina koji mu je pojurio u zagrljaj nakon duge smene u bolnici u kojoj leči obolele od koronavirusa

Lekar se vratio kući iscrpljen nakon smene u bolnici gde se brinuo o zaraženima virusom Covid-19.

Čim je otvorio vrata sin mu je pojurio u zagrljaj, a on je uradio nešto što cepa srce svakom roditelju – morao je da ga zaustavi. Kako ga je zaustavio, dečak se buikvalno sledio, a lekar je briznuo u plač.

 

 

Njegova reakcija postala je viralna širom sveta jer na najbolji mogući način pokazuje kako se osećaju oni koji direktno rade sa zaraženim pacijentima.

Sve o koronavirus čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija