• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.04.2020

15:37

(FOTO) MOĆI ĆE DA PRIMI 4.000 OBOLELIH! Princ Čarls u Eksel centru otvorio privremenu bolnicu za zaražene koronom!

Vesti

(FOTO) MOĆI ĆE DA PRIMI 4.000 OBOLELIH! Princ Čarls u Eksel centru otvorio privremenu bolnicu za zaražene koronom!

Podeli vest

Princ Čarls otvorio je novu privremenu bolnicu za smeštaj osoba zaraženih koronavirusom u glavnom londonskom izložbenom i konferencijskom centru, izveštava AP

Nova bolnica dobila je ime po Florens Najtingejl, prve moderne bolničarke koja je osnovala službu medicinskih sestara, i nalazi se u Eksel (ExCel) centru u istočnom delu Londona. Njen kapacitet u ovom trenutku iznosi 500 kreveta, a taj broj mogao bi da poraste i na četiri hiljade.

Foto: Tanjug/AP

Princ Čarls je privremenu bolnicu otvorio putem video snimka iz svog doma u Škotskoj.

Foto: Tanjug/AP

Tom prilikom on je izjavio da je počastvovan što je pozvan da otvori bolnicu i odao je poštovanje svima onima koji su učestvovali u njenoj izgradnji koja je trajala svega devet dana.

Foto: Tanjug/AP

On je takođe izjavio da se nada da će bolnica biti korišćena kratak period vremena i da će u nju biti smešten što manji broj ljudi.
 

Foto: Tanjug/AP

Britanski prestolonaslednik je ranije u toku ove nedelje napustio samoizolaciju u kojoj je bio nakon što je bio pozitivan na testiranju na koronu.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija