• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2020

10:27

NE MOGU S MASKOM DA POZDRAVLJAM KRALJICE I DIKTATORE! Tramp odbio preporuku lekara, a hiljade Amerikanaca umire

Vesti

NE MOGU S MASKOM DA POZDRAVLJAM KRALJICE I DIKTATORE! Tramp odbio preporuku lekara, a hiljade Amerikanaca umire

Podeli vest

Za američkog predsednika mišljenje struke na važi

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da neće nositi masku uprkos novoj medicinskoj preporuci Amerikancima da to čine.

Kako prenosi BBC, Tamp je rekao da ne može da zamisli sebe kako pozdravlja predsednike, premijere, diktatore, kraljeve i kraljice u ovalnoj sobi dok nosi masku.

On je naglasio da je pridržavanje preporuke o nošenju maski koje je izdato juče "dobrovoljno".

"Ne morate to da radite. Ne mislim da ću ja to raditi", rekao je Tramp.

KLOVNU, URADI NEŠTO! NBA zvezda brutalno udarila na Trampa!

Preporuke koje su izdali Centri za kontrolu i prevenciju bolesti, vladina savetodavna agencija za javno zdravstvo, stigle su nakon što je u SAD potvrđeno najmanje 270.473 slučajeva Covid-19, sa skoro 7.000 smrtnih slučajeva.

Do sada su američke zdravstvene vlasti govorile da samo bolesni ili oni koji brinuo pacijentima koronavirusa treba da nose maske, ali novije studije ukazuju na to da je važno nositi masku kako bi se sprečilo nenamerno prenošenje virusa.

"Iz nedavnih studija znamo da prenošenje virusa s pojedinaca bez simptoma, igra značajniju ulogu u širenju koronavirusa nego što se pre razumelo", rekao je Tramp.

AMERI PRESREĆU POŠILJKE, OTIMAJU OD KOGA STIGNU! Tržište maski se pretvorilo u DIVLJI ZAPAD

Amerikancima se sada savetuje da čistom krpom ili šalom pokriju lice dok su u javnosti. Zvaničnici su naglasili da medicinske maske i dalje nedostaju i da ih treba ostaviti zdravstvenim radnicima kojima je to najpotrebnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 3 godine

Bolesnik,u životu samo gledao da zaradi što više dolara neznajući da od ovoga umirui bogati i siromašni,malo se zaje.bao.možda je ovo i dobro za nešto npr.1999

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija