• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2020

15:07

SRBI SU NAŠA BRAĆA, MORAMO DA IM POMOGNEMO! Rusi oduševljeno podržali slanje pomoći našoj zemlji! (VIDEO)

Vesti

SRBI SU NAŠA BRAĆA, MORAMO DA IM POMOGNEMO! Rusi oduševljeno podržali slanje pomoći našoj zemlji! (VIDEO)

Podeli vest

U Srbiju je doletelo ukupno 11 aviona, koji su prevezli 87 ruskih stručnjaka, opremu i medicinska sredstva

Na Instagram profilu Ministrstva odbrane objavljen je snimak slanja medicinske pomoću Srbiji namenjene borbi protiv koronavirusa.
 

"Ruske vazudhoplovne snage završile su prebacivanje vojnih specijalaca i opreme Ministarstva odbrane Rusije u Srbiju kako bi pomogle u borbi protiv širenja koronavirusa. Piloti su obavili 11 letova. Pored 87 vojnika među kojima su vojni lekari i virolozi hemijskih odbrambenih snaga Ruske vojske na aerodrom Bataknica dopremljena je specijalna medicinska oprema, zaštitna oprema i 16 jedinica vojne opreme", navedeno je na profilu ruske vojske.


(FOTO/VIDEO) RUSKI MEDIJI NA NOGAMA ZBOG SRBIJE! Il-76 jedan za drugim sleću na Batajnicu, SRBI NAS DOČEKUJU SA HLEBOM I SOLJU!

 

 

 

Ova akcija ruske vojke naišla je na veliko odobravanje u Rusiji što se može pideti po komentarima ispod ove objave.

"Srbi, to su naša braća moramo im pomoći!", "Srpska braća", "Bratski narod" samo se neke od poruka podrške na profilu Vojske Rusije.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 4 godine

Hvala svima na pomoći,samo me interesuje gde je taj aerodrom Bataknica.Dajte malo ozbiljnosti .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija