• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2020

08:43 >> 11:39

DŽONSON I DALJE BOLNICI! Britanski premijer na terapiji kiseonikom zbog koronavirusa

Vesti

DŽONSON I DALJE BOLNICI! Britanski premijer na terapiji kiseonikom zbog koronavirusa

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson i dalje je u bolnici, gde je smešten sinoć pošto i deset dana nakon što je pozitivno testiran na koronavirus i dalje pokazuje simptome

Prema poslednjim inforamacijama premijer je terapiji kiseonikom. Mnogi veruju da je rizikovao svoje zdravlje jer je nastavio da radi nakon što je oboleo.

Dauning strit insistira da premijer i dalje kontroliše rad vlade, uprkos tome što je ostao u bolnici bez jasnog vremenskog okvira za otpuštanje.

Međutim, njegov zamenik Dominik Rab predsedavao je dnevnim sastankom Kriznog odbora za korona virus jutros, a premijer očigledno neće igrati istu ulogu kao i obično.

Nakon što je Džonson primljen u bolnicu usledili su pozivi da preda vođenje borbe protiv nove bolesti nekom drugom.

Ministar za lokalne zajednice Robert Dženrik rekao je da Džonson nastavlja da vodi vladu.

Premijer radi izuzetno naporno, predvodi vladu i neprestano je u toku sa situacijom i to će se nastaviti - rekao je Dženrik za BBC.

Inače, Džonson je sinoć primljen u bolnicu radi testova, potvrđeno je iz Dauning strita.

- Prema preporuci lekara, premijer je primljen u bolnicu radi testiranja - rekao je portaprol Dauning strita za medije i dodao: Ovo je mera opreza, dok premijer i dalje ima simptome koronavirusa, deset dana nakon što su mu testovi na koronavirus pozitivini.

Sputnjik je u nedelju uveče preneo agenciju RIA koja saznaje da je Džonson priključen na respirator. Međutim, britanski i drugi mediji nemaju ovu informaciju.

VIŠE O KORONAVIRUSU MOŽETE DA PROČITATE OVDE

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija