• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

06.04.2020

11:11

DOSTA JOJ! Merkel ostaje pri ranijoj odluci o kandidaturi

Vesti

DOSTA JOJ! Merkel ostaje pri ranijoj odluci o kandidaturi

Podeli vest

Šef kabineta nemačke kancelarke, Helge Braun, smatra da Angela Merkel nije promenila mišljenje povodom svoje ponovne kandidature, nakon što je to pitanje postavljeno prošle nedelje u magazinu Bild

Braun ističe da je Angela Merkel rekla da se neće kandidovati na izborima za kancelara Nemačke u jesen sledeće godine i da on veruje da se ništa po tom pitanju nije promenilo, prenosi Rojters.

Angela Merkel se nalazi na ovoj funkciji već 15 godina.

ANGELA MERKEL POZVALA VATROGASCE DA IM SE ZAHVALI, a onda je sačekao ŠOK! Ovo joj niko nije uradio!

DALEKO SMO OD OČEKIVANIH REZULTATA! Angela Merkel odlučila: PRODUŽAVAJU SE MERE SOCIJALNOG DISTANCIRANJA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija