• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Bulgarianmilitary

06.04.2020

11:33

IRANSKA FLOTA USPEŠNO PRESRELA AMERIČKI RATNI BROD! Raketni sistemi sa obale sve vreme bili spremni da dejstvuju (VIDEO)

Vesti

IRANSKA FLOTA USPEŠNO PRESRELA AMERIČKI RATNI BROD! Raketni sistemi sa obale sve vreme bili spremni da dejstvuju (VIDEO)

Podeli vest

Iranska mornarica uspešno je presrela američki ratni brod "Batan", koji se pojavio u Ormurskom moreuzu, prenose mediji pozivajući se na lokalne izvore i iransko ministarstvo odbrane.

Pojavo se i video snimak koje je snimila iranska vojska dok je pratila američki ratni brod tokom prlaza kroz moreuz, dok su za to vreme iranski raketni sistemi koji se nalaze u tom području lako mogli da unište američki brod, ali i druge koji ga prate u slučaju bilo kakve pretnje.

Saopšteno je da američki brod nije pokazivao nikakve znakove agresije dok je prolazio kroz moreuz, očigledno jer su bili svesni posledica i na najmanji znak provokacije.

Sa druge strane, ni iranska vojska nije želela da provocira Amerikance, pa su samo ispratili kroz moreuz američki brod koji se nalazi u njihovom regionu bez prethodne najave i bez naznaka cilja plovidbe.

Poznavaoci ukazuju i na stanje američkog broda, tvrdeći da se ne nalazi u najboljem stanju.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija