• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2020

12:37

PRONAĐENO TELO KENEDIJEVE UNUKE! Potvrđeno - udavila se u zalivu Česapik, NASTAVLJENO PROKLETSTVO NAJMOĆNIJE AMERIČKE PORODICE! Za sinom se još traga!

Vesti

PRONAĐENO TELO KENEDIJEVE UNUKE! Potvrđeno - udavila se u zalivu Česapik, NASTAVLJENO PROKLETSTVO NAJMOĆNIJE AMERIČKE PORODICE! Za sinom se još traga!

Podeli vest

Telo nestale Mejv Kenedi Tauzend, unuke nekadašnjeg američkog senatora Roberta Kenedija, pronađeno je u vodama zaliva Česapik, a nastavlja se potraga za njenim sinom, koji je nestao zajedno sa njom, saopštili su nadležni u američkoj saveznoj državi Merilend

Tauzendovoj (40) i njenom osmogodišnjem sinu Gideonu Mekinu izgubio se trag prošle nedelje pošto su kanuom ušli u zaliv Česapik.

Jedna spasilačko-ronilačka služba koja je učestvovala u potrazi za nestalima pronašla je sinoć telo Tauzendove u vodi dubine preko sedam metara, oko četiri kilometra od mesta odakle su isplovili.

Kako prenosi Rojters, vatrogasna služba jednog okruga u toj oblasti prošlog četvrtka u popodnevnim satima dobila je prijavu da dvoje ljudi u malom kanuu ili kajaku plovi prema zalivu, posle čega su tamo poslate spasilačke ekipe, koje su istog dana u večernjim satima pronašle kanu i jedno veslo, ali ne i Tauzendovu i njenog sina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija