• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2020

09:19

TUGA! DEČAK IZ AMAZONSKOG PLEMENA UMRO OD KORONE! Svi su mislili da je on doneo virus u selo, a sada je otkrivena STRAŠNA ISTINA!

Vesti

TUGA! DEČAK IZ AMAZONSKOG PLEMENA UMRO OD KORONE! Svi su mislili da je on doneo virus u selo, a sada je otkrivena STRAŠNA ISTINA!

Podeli vest

Tinejdžer koji je živeo u izolovanom amazonskom plemenu u Brazilu preminuo je od koronavirusa, a njegova smrt je izazvala i zabrinutost zbog uticaja pandemije na starosedeoce, prenosi CNN

Kako se navodi, smrt petnaestogodišnjeg dečaka iz plemena Janomami potvrdilo je brazilsko ministarstvo zdravlja.

Dečak je od 3. aprila bio na odeljenju intenzivne nege u bolnici Roraima u Boa Visti, glavnom gradu države Roraima.

AMAZONSKO PLEME KOJE ŽIVI DALEKO OD CIVILIZACIJE ZARAŽENO KORONOM! Virus preti da ih potpuno IZBRIŠE SA LICA ZEMLJE!

Pleme Janomami živi u prašumama i planinama severnog Brazila, kao i u južnom delu Venecuele.

To je najveće relativno izolovano pleme u Južnoj Americi, a ima oko 35.000 ljudi. Prema nekim tvrdnjama, dečak jekoronu u pleme doneo iz škole, međutim, zvaničnici su sada saopštili da se virus proširio verovatno preko rudara koji su ilegalno ušli na teritoriju tog plemena.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija