• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

12.04.2020

08:16

KORONA NEUMORNA! SAD država sa najvećim brojem žrtava, slede je tri evropske zemlje

Vesti

KORONA NEUMORNA! SAD država sa najvećim brojem žrtava, slede je tri evropske zemlje

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države od danas su država sa najvećim brojem preminulih od koronavirusa, sa više od 20.000 smrtnih slučajeva, javlja Rojters

Italija je sada na drugom mestu sa 19.468, a slede Španija sa 16.480 i Francuska sa 13.832 žrtava.

U SAD su u poslednja četiri dana zabeleženi najveći dnevni bilansi smrtnih slučajeva, oko 2.000 dnevno, a najveći broj ih je u gradu i državi Njujork.

SAD su na prvom mestu i po broju zaraženih, kojih je trenutno 533.088.

Slede Španija sa 163.027, Italija sa 15.271 i Francuska sa 129.654 potvrđenih slučajeva.

SVE O KORONAVIRUSU MOŽETE DA PROČITATE OVDE

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

I GRCI SU TEMPERAMENTNI JUŽNJACI KAO ITALIJANI I ŠPANCI - ALI SU USPELI DA IZBEGNU KATASTROFU! Naša egejska braća su na vreme shvatila šta je KORONA!
Balkan

I GRCI SU TEMPERAMENTNI JUŽNJACI KAO ITALIJANI I ŠPANCI - ALI SU USPELI DA IZBEGNU KATASTROFU! Naša egejska braća su na vreme shvatila šta je KORONA!

Epidemija korona virusa razotkrila je loše lidere i vlade širom sveta širom sveta. Od Španije, preko Velike Britanije do Amerike, političari su predugo čekali pre nego što su preduzeli drastične korake neophodne da bi se zaštitili građani. Grčka je bila jedni uočljiv, a možda i iznenađujući, izuzetak od ovog neslavnog pravila

12.04.2020

08:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija