• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2020

09:27

NEĆEMO DA BUDEMO VAŠE VREĆE ZA LEŠEVE! Medicinski radnici u Americi štrajkuju zbog nedostatka opreme! (VIDEO)

Vesti

NEĆEMO DA BUDEMO VAŠE VREĆE ZA LEŠEVE! Medicinski radnici u Americi štrajkuju zbog nedostatka opreme! (VIDEO)

Podeli vest

Zdravstveni radnici širom SAD izašli su na ulice tražeći od savezne vlade i vlada svojih država bezbednije uslove rada i zaštitnu opremu u borbi protiv pandemije korona virusa.

Doktori i medicinske sestre izrazili su protest zbog nedostatka maski s ventilacijom, vizira, rukavica i zaštitnih odela, prenosi TV CNBC.

"Ko će brinuti o vama kada mi umremo "Ljudi ispred profita", "Nećemo da budemo vaše vreće za leševe", "Ako mi radimo bolesni, vi ćete se razboleti", neki su od transparenata koje su nosili medicinski radnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Bogata zemlja a u momentu krize nemaju nista. Sad se stvarno vidi da im nije stalo do stanovnistva vec do osvajanje sveta.Samo naoruzanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija