• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

21.04.2020

13:02

SPASENI TURISTI KOJI SU  ŽIVELI U PEĆINI NAKON UVOĐENJA MERA PROTIV KORONE! Saobraćaj je obustavljen, a oni su ostali bez hrane, novca...

Vesti

SPASENI TURISTI KOJI SU ŽIVELI U PEĆINI NAKON UVOĐENJA MERA PROTIV KORONE! Saobraćaj je obustavljen, a oni su ostali bez hrane, novca...

Podeli vest

Indijski zvaničnici spasili su šestoro turista koji su živeli u pećini u Indiji nakon uvođenja restriktivnih mera radi sprečavanja širenja koronavirusa

Četiri muškaraca i dve žene preselili su se u pećinu u Rišikešu na severu Indije nakon što su ostali u Indiji sa vrlo malo novca.

Vazdušni, železnički i putnički saobraćaj obustavljen je u Indiji od 24. marta, preneo je BBC.

Svo šestoro su negativni na COVID-19 i prebačeni su privatni karantinski centar, naveli su zvaničnici.



Oni su iz Ukrajine, SAD, Turske, Francuske i sa Nepala i došli su odvojeno u Indiju prošle godine.

Živeli su malim hotelim i privatnom smeštaju u Rišikešu, koje je popularna turistička destinacija u podnožju Himalaja.

Oni su živeli u pećini 25 dana pre nego što ih je primetilo lokalno stanovništvo i obavestilo policiju.

Turista sa Nepala je znao hindi i pomagao je ostalima da nabave namirnice za ono malo novca što su imali, saopštila je policija.

SVE O KORONAVIRUSU MOŽETE DA PROČITATE OVDE.

BONUS VIDEO:



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija