• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2020

08:28

VISOKI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC OTKRIVA: Imamo plan ako Kim umre, NARAVNO DA ĆEMO SE UMEŠATI!

Vesti

VISOKI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC OTKRIVA: Imamo plan ako Kim umre, NARAVNO DA ĆEMO SE UMEŠATI!

Podeli vest

Američka vlada ima opsežan plan za vanrednu situaciji u slučaju smrti severnojkorejskog lidera, očekujući humantiranu krizu masovnih razmera u zemlji

Izvori Foks njuza razgovarali su o tim planovima usled kontradiktornih izveštaja o zdravlju lidera Severne Koreje Kim Džong Una. Oni i pozivaju na oprez povodom ovih izveštaja, koji tvrde da se Kim suočava sa smrtnom opasnošću nakon kardiovaskularne procedure.

Mada je i dalje nepoznanica šta je prava istina o njegovom zdravstvenom stanju, američka vlada napravila je opsežne planove u slučaju da Kima više ne bude, rekao je izvor Foks njuza, koji navodi da je izvor visokopozicionirani obaveštajac.

Zvaničnik je rekao da je verovatna velika humanitarna kriza u Severnoj Koreji, u kojoj bi se milioni ljudi suočili sa gladovanjem i masovnim egzodusom u Kinu.

ŠTA ĆE SE DESITI AKO KIM DŽONG UN UMRE?! Zapadni stručnjaci predviđaju haos i humanitarnu katastrofu!

Obaveštajni izvori rekli su da bi veliki deo plana bio oslanjanje na Kinu da istupi i pomogne u kontrolisanju situacije na severnokorejskom tlu. Delimično zbog blizine Kine, a drugim delom zbog logističkog izazova koji bi imala SAD u obezbeđivanju humanitarne pomoći.

Tramp: Želim Kimu da dobro zdravlje

Foto: Tanjug

Američki predsednik Donald Tramp poželeo je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu dobro zdravlje.
On je to rekao na konferenciji za novinare, kada su ga novinari upitali šta misli o tome da Kimu navodno nije dobro i da je operisan, prenosi Foks njuz.
- Pojavili su se ti izveštaji, ali mi ne znamo. Imam veoma dobre odnose sa njim. Mogu samo da kažem da mu želim da ozdravi, jer ako je u stanju u kakvom mediji kažu da jeste, to je veoma ozbiljno stanje. Želim mu i mnogo sreće - rekao je Tramp.
Tramp je dodao i da niko nije potvrdio te medijske napise i da je prvi CNN objavio tu vest.
- Kada CNN objavi nešto, ne polažem velike nade u to - rekao je Tramp.

Izvori iz Bele kuće rekli su da prate izveštaje o Kimovom stanju ali da i dalje nema potvrde o njegovom stanju. Razgovori između Trampa i Kima o nuklearnom programu dugo su već u zastoju. Jedan izvor rekao je da tokom poslednjeg samita, oni koji su bili u blizini Kima primetili su da teško diše za svoje godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Vi za sve imate plan, samo za koronu nemate. Gledajte svoje dvorište ne buljite kod drugih izumrećete ko dinosaurusi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija