• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjugavganistan

28.04.2020

15:50

HITNO POTREBNA POMOĆ, inače će koronom biti zaraženo milijardu ljudi!

Vesti

HITNO POTREBNA POMOĆ, inače će koronom biti zaraženo milijardu ljudi!

Podeli vest

Ako posebno ranjive zemlje poput Avganistana i Sirije hitno ne dobiju neophodnu finansijsku i humanitarnu pomoć za borbu protiv koronavirusa, njime bi moglo biti zaraženo između pola milijarde i milijardu ljudi širom sveta, saopštila je globalna nevladina organizacija Međunarodni komitet za spasavanje

- Za snažan odgovor preostaje mali vremenski period - upozorila je ta organizacija u izveštaju zasnovanom na statističkim modelima i procenama Svetske zdravstvene organizacije i Imperijal koledža u Londonu.

 

 


Kako prenosi BBC, ta organizacija ističe da bi u desetak zemalja ugroženih sukobima i unutrašnjom nestabilnošću ukupan smrtni bilans pandemije COVID-19 mogao da premaši tri miliona.

 

 

SVE O KORONAVIRUSU MOŽETE DA PROČITATE OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 3 godine

neka pomognu amerika i izrael .. oni si i unistili te drzave ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija