• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2020

12:29

SATELITSKI SNIMCI OTKRILI ŠTA JE SA KIM DŽONG UNOM! Snimljeno je nešto što niko nije očekivao! (FOTO)

Vesti

SATELITSKI SNIMCI OTKRILI ŠTA JE SA KIM DŽONG UNOM! Snimljeno je nešto što niko nije očekivao! (FOTO)

Podeli vest

Satelitski snimci koji prikazuju nedavna kretanja luksuznih brodova, koje koriste severnokorejski vođa Kim Džong Un i njegovi bližnji u blizini Vonsana, navode da je on bio u tom primorskom rizortu.

Spekulacije o Kimovom zdravlju i tome gde se nalazi pojačane su nakon što on nije prisustvovao proslavi povodom rođendana Kim Il Sunga, 15. aprila, koji je najvažniji nacionalni praznik, preneo je Rojters.

Internet stranica za praćenje Severne Koreje NK PRO prikazala je juče komercijalne satelitske snimke na kojima se vide brodovi koje Kim često koristi, što sugeriše da se on možda nalazi u oblasti Vonsan.

 

 

Prethodno je prošle sedmice objavljen izveštaj projekta za praćenje Severne Koreje sa sedištem u SAD 38 Sever, o satelitskim snimcima onoga za šta se veruje da je Kimov lični voz koji se nalazio na stanici rezervisanoj za njegovu upotrebu kod vile u Vonsanu.

Zvaničnici u Južnoj Koreji i SAD navode da je moguće da je Kim tamo kako bi izbegao izloženost korona virusu izražavajući skepsku prema izveštajima pojedinih medija da je ozbiljno bolestan.

U Kimovom primorskom naselju u Vonsanu, na istočnoj obali, nalazi se i vila za goste, privatna plaža, košarkaški teren i privatna železnička stanica, navode stručnjaci i može se videti na satelitskim snimcima.

 

 

- To je jedna od njegovih omiljenih kuća - izjavio je Majkl Meden, ekspert za lidere Severne Koreje u američkom centru Stimson.

Vonsan je i dobro pozicioniran, pa omogućava Kimu da lako putuje u ostala područja uz obalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LAKI

pre 3 godine

Не стрепи ЦЕО СВЕТ, стрепе само јужњаци и амери!

Slobodan Nenadovic

pre 3 godine

prase se sklonilo od korona virusa, pošto je čuo da gojazni ne prolaze dobro

Vule

pre 3 godine

Americki satelit vidose kima da je sahranjen u staklenom sanduku. Kako se ovaj covek pojavi ziv i zdrav. A rekose Ameri damu presadili i srce I sada ima LAVLJE SRCE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija