• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

12:33

SNIMAK PRVOG POJAVLJIVANJA KIM DŽONG UNA! Narod u histeriji i suzama dočekao lidera Severne Koreje, a on... (VIDEO)

Vesti

SNIMAK PRVOG POJAVLJIVANJA KIM DŽONG UNA! Narod u histeriji i suzama dočekao lidera Severne Koreje, a on... (VIDEO)

Podeli vest

Svetski mediji spekulisali su o njegovom zdravlju tvrdeći se da mu je nakon neuspele operacije život ugrožen.

Severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio se u javnosti prvi put posle 20 dana pošto je prisustvovao ceremoniji otvaranja jedne fabrike severno od Pjongjanga, objavila je državna agencija KCNA. Njegove prve fotografije pojavile su se danas, a nakon toga pojavio se i snimak.

Na snimku se vidi ljudi koji su u euforiji, neki u suzama, ali svi oduševljeno mašu zastavicama i pozdravljaju lidera Severne Koreje.

Kako se može videti na snimku, on je nasmejan otvorio fabriku, odnosno presekao svečanu vrpcu, a onda se zabavljao sa cigaretom u ruci, ne skidajući osmeh sa lica.

Naravno, odmah su se pojavile i sumnje o datumu nastanka snimka, dok su neki poručili da se vide maske na licima okupljenih, što dokazuje da je reč o skorašnjem pojavljivanju.

Misterija oko njegove "smrti" i dalje šokira svet, a odbegli zvaničnik Severne Koreje je samo dan ranije izjavio kako su ga obavestili o smrti Kim Džong Una, kao i da će ga naslediti sestra. Za sada nema odgovora odakle ovakve vesti, kao i šta se dešavalo tokom ovih 20 dana koliko kruže glasine o njegovoj smrti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Ako je ovaj na snimku Kim, tada sam ja Tesla. Samo slep ne vidi razliku. Jasno kao dan da je Kim zavrsio svoje putovanje po ovoj planeti, cim se nije pojavio na proslavi u vezi njegovog dede. Sve ostalo je farsa.

Dunkelheit uber Serbien

pre 3 godine

I diktatori umiru... Hoće li sad njegovi iz stranke da plaču?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija