• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/rbc.ru

07.05.2020

08:28

DRAMATIČNI DETALJI SMRTI RUSKOG MILIJARDERA! Pre tragedije POVUKAO ČUDAN POTEZ, supruga se zaledila kada je videla snimke sigurnosnih kamera!

Vesti

DRAMATIČNI DETALJI SMRTI RUSKOG MILIJARDERA! Pre tragedije POVUKAO ČUDAN POTEZ, supruga se zaledila kada je videla snimke sigurnosnih kamera!

Podeli vest

Ruski milijarder Dmitrij Bosov pronađen je mrtav u predgrađu Moskve, a njegovo telo pronašla je supruga

Izvor iz istrage rekao je da je Bosovo telo otkrila njegova supruga Katerina. Prema podacima Komersanta, Bosov prestao da joj odgovara na telefonske pozive  i ona je zabrinuta pogledala snimke sa bezbednosnih kamera u njihovoj kući u selu Usovo pored Moskve. Uplašila se čim je videla da je otišao u fitnes salu i da ne izlazi. Vrata dvorane bila su zaključana iznutra, pa su ih ona i član obezbeđenja obili. Unutra su pronašli beživotno telo biznismena.

Jedan od izvora blizak Bosovu, napomenuo je da je u porodici, posebno u poslednje vreme, bilo skandala.

"Od početka godine počeo je da prenosi svu imovinu na svoje ime, da otpušta zaposlene, u maju se sve ovo pogoršalo, svi su mislili da priprema imovinu za prodaju", rekao je ovaj izvor.

Bosov je imao 52 godine - rođen je u martu 1968. u Barnaulu. 1991. godine diplomirao je na Moskovskom tehničkom univerzitetu. U studentskom domu upoznao svoje buduće poslovne partnere sa kojima je stvorio imperiju.

 

 

Bosov je 2019. godine prvi put ušao na Forbsovu listu najbogatijih ljudi na svetu, na kojoj su se našla 102 učesnika iz Rusije. Ruski preduzetnik je bio predsednik borda direktora kompanije „Altek“. Ključno područje njegovog poslovanja su bili rudnici uglja.

Bosov je ulagao i u legalizovano tržište kanabisa u Kaliforniji. Kako je za RBC rekao izvor iz bankarskih krugova biznismen se jednom pohvalio da je na kanabisu u SAD-u za godinu dana zaradio 500 miliona dolara - više nego na uglju u Rusiji. 

Od jeseni 2018. do maja 2019. godine živeo je u Sjedinjenim Državama. Kupio je kuću na Beverli Hilsu za 30 miliona dolara, ali u aprilu 2019., američke vize Bosovu i njegovoj ženi su bile poništene.

Bosov je bio otac petoro dece.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija