• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

09.05.2020

08:36

MISTERIJA UBISTVA ŽENE MILIJARDERA! Hagen pušten iz pritvora, uhapšen mladić od 30 godina!

Vesti

MISTERIJA UBISTVA ŽENE MILIJARDERA! Hagen pušten iz pritvora, uhapšen mladić od 30 godina!

Podeli vest

Norveški magnat Tom Hagen je odlukom Vrhovnog suda Norveške pušten iz pritvora juče popodne, saopštio je Hagenov advokat norveškim medijima. Policija Hagena i dalje sumnjiči za ubistvo supruge, ali posle njegovog puštanja na slobodu misterija ovog zločina postaje još veća

Tom Hagen je zbog sumnje da je ubio suprugu Ane-Elisabet ili bio saučesnik u njenom ubistvu uhapšen krajem aprila. Hagenova supruga se vodi kao nestala od 2018. godine.

Viši sud je juče odlučio da Hagen bude pušten iz pritvora zbog toga što je sud ocenio da ne postoji osnov za sumnju protiv njega, prenosi švedski javni servis SVT.

Policija je uputila žalbu Vrhovnom sudu, koji je danas potvrdio odluku o puštanju Hagena iz pritvora.

Ranije je objavljeno da je policija uhapsila 30-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je povezan sa nestankom Ane-Elisabet Hagen. Uhapšeni muškarac je negirao optužbe policije.

Tom Hagen je norveški biznismen i jedan od suvlasnika kompanije "Elkraft", a norveški časopis Kapital je 2018. godine njegovo bogatstvo procenio na 1,7 milijardi norveških kruna, odnosno na oko 150 miliona evra. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija