• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/serbian times

09.05.2020

13:23

KAMIONDŽIJA POSLE SVAĐE UNIŠTIO SRBINU FERARI OD 150.000$: Sad ćeš da vidiš kad se ZA*EBAVAŠ sa mnom! (FOTO)

Vesti

KAMIONDŽIJA POSLE SVAĐE UNIŠTIO SRBINU FERARI OD 150.000$: Sad ćeš da vidiš kad se ZA*EBAVAŠ sa mnom! (FOTO)

Podeli vest

Vlasnik kompanije iz Čikaga, rodom iz Srbije, ostao je bez svog skupocenog automobila nakon svađe sa vozačem

Naime, transportne kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama prolaze kroz teške dane. Otkako je prošao prvi talas epidemije korona virusa, u kome su kamiondžije imale puno posla prevozeći hranu i osnovne potrepštine, koje su uspaničeni građani razgrabili sa polica, nastupio je period mrtvila.

Ovoga puta je stradao jedan Ferari… Vozač, Amerikanac, posle prepirke sa Srbinom, vlasnikom kompanije iz Čikaga, upalio je kamion i skoro uništio skupoceni automobil vredan 150.000 dolara, prenosi portal "Serbian Times".

Pritom je oštetio i kamion, takođe vlasništvo kompanije.

Posle nagađanja da vlasnik nije isplaćivao zaposlene, tamošnji portali navode šta je sve prethodilo ovakvom razvoju događaja i privođenju radnika.

Zbog istrage koja je u toku, izvor, ali i svi akteri, ostali su anonimni. Vozača kamiona kompanija je zaposlila samo četiri dana pre incidenta, a za to vreme prevezao je "jedan tovar", jer ga navodno nisu smatrali pogodnim za posao.

Izvor je naglasio da je vozač bio besan jer nije dobio najnoviji kamion, već prošlogodišnji, koji mu nije bio dovoljno dobar. Kompanija je navodno rešila da se rastane od zaposlenog na civilizovan način "bez svađe i teških reči" pošto ga je u potpunosti isplatila.

Sve se ovo dešavalo pred svedocima. On je uporno tražio da ostane na svom radnom mestu, ali je vlasnik ostao pri odluci da okonča saradnju sa njim.

Pre nego što je napustio prostorije kompanije, izvor navodi, pitao je vlasnika da li je Ferari GT4Lusso, njegov. Vlasnik je odgovorio da jeste, na šta je, tada već bivši zaposleni, odgovorio: "Sad ćeš da vidiš šta se desi kad se za*ebavaš sa mnom!"

 

 

- Počeo je da trči ka kamionu, uskočio unutra i krenuo da vozi kao ludak. Vlasnik je potrčao za njim i pokušao da ga zaustavi. Ovaj je zalupio vrata kabine i zakačio šaku vlasnika, zbog čega je vlasnik umalo pao pod točkove kamiona - ispričao je izvor.

- Onda se jednom zakucao u automobil, stao i potom nastavio da "juriša" na "ferarija" dok se kamionom nije popeo na njega - navodi izvor.

Do tada je vlasnik već zvao policiju, koja je bivšeg zaposlenog uhapsila i podnela prijavu.

Vlasnik automobila bi navodno mogao da dobije isplatu osiguranja za uništeni automobil vredan oko 150.000 dolara, kao i novac koji će navodno dobiti posle tuženja bivšeg radnika sudu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija