• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

28.05.2020

16:21

USKORO ĆEMO IMATI LEK? Rusija predložila 8 vakcina protiv korone Svetskoj zdravstvenoj organizaciji!

Vesti

USKORO ĆEMO IMATI LEK? Rusija predložila 8 vakcina protiv korone Svetskoj zdravstvenoj organizaciji!

Podeli vest

Rusija je spremna da preda Svetskoj zdarvstvenoj organizaciji 8 vakcina-kandidata za korona virus, saopštila je predstavnica Svetske zdarvstvene organizacije Melita Vujnovič

Po rečima Melite Vujnovič, doprinos Rusije je veoma veliki. Ona je tokom video-konferencije naučnog saveta Ruske akademije nauka "Nauka o životu" saopštila da je Rusija registrovala osam vakcina-kandidata iz različitih ruskih instituta. Tema je posvećena vakcinaciji Kovid-19.

Po njenim rečima, do 22. maja kandidovano je 124 potencijalnih vakcina.

"Od njih deset se nalazi na kliničkom testiranju, dok je 114 u predkliničkom stadijumu", objasnila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

Vakcine nece ni biti do kraja godine, evo videcete. Zemlja je prenatrpana, bolest koja cisti one koji najvise opterecuju zdravstveni sistem nece biti rado zaustavljena odmah. Najbolji Ruski naucnici su u Engleskoj, Nemackoj i 90% Americi gde primaju i do 10 puta vece plate nego u Rusiji i zive nacinom zivota kakav u Rusiji moze samo mafija i politicka elita koja nije imala para za Mercedes pre dolaska u politiku. U pravoslavnim zemljama je to normalno da udjes u politiku kao obican covek a da uskoro zivis zivotom ljudi koji su bogati porodicno stotinama godina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija