• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novost.rs

01.06.2020

08:32

NESMIRENE DUŠE POGINULIH NE DAJU MIRA ŽIVIMA! Na mestu srušenih "bliznakinja" nikla je UKLETA ZGRADA, duhovi lutaju Kulom Slobode! (VIDEO)

Vesti

NESMIRENE DUŠE POGINULIH NE DAJU MIRA ŽIVIMA! Na mestu srušenih "bliznakinja" nikla je UKLETA ZGRADA, duhovi lutaju Kulom Slobode! (VIDEO)

Podeli vest

Kada su srušene "kule bliznakinje", mnogi su tvrdili da se iznad ruševina pojavljuju nesmireni duhovi, a novi Svetski trgovinski centar, najviša zgrada na Zapadnoj hemisferi, ispušta neobične zvuke. Za to vreme - svetska berza je u potpunom raspadu

Kula slobode je otvorena 3. novembra 2014. godine i bila je novija, veća, bolja, skuplja i viša od "bliznakinja". To je najviša u Americi i na celoj Zapadnoj hemisferi - takozvana Kula slobode. Na mestu samih "bliznakinja" nalazi se memorijalna fontana, kao simbol borbe protiv terorizma.

Reklo bi se da to ipak nije idealna pozicija za ljude koji svojim odlukama kroje mnoge sudbine. Postoji mnogo priča o tome da je ova lokacija "ukleta", i da njome i dalje lutaju nesmirene duše žrtava. Pa se tako u britanskom "Dejli staru" navodi da mnogi veruju da se na snimcima raščišćavanja ruševina pojavljuju poluprozirni prikazi koji tuda lebde, a na jednom od snimaka je velika, bela stvar koja se uzdiže iznad ruševina, a zatim tiho "otplovljava" dalje.

Postoji mnogo svedoka koji su tu videli duhove.

Foto: Reuters

Policijski narednik Frank Mara izjavio da je video duha Afroamerikanke koja je bila obučena u belu uniformu radnice Crvenog krsta iz Drugog svetskog rata, a nestala je čim su joj prišli. Duha je video nekoliko puta, dok je tamo bio na dužnosti, i detaljno je izneo svoja viđenja u svojoj knjizi "Sveto tlo" .

Džoe Lani, koji je dve decenije radio u njujorškoj policiji, bio je svedok mnogih neobičnih događaja nakon čuvenog 11. septembra. Američkim medijima rekao je da se vozio do deponije na kojoj se bacalo smecće, kada je usred noći ugledao muškarca kako korača oko ruševina. Prišao je da izbliza pogleda, ali je avet istog trenutka nestala: "Znao sam u šta gledam. To je bila žrtva 11. septembra i bio je duh muškarca".

(VIDEO) ŠTA SE STVARNO DOGODILO 11. SEPTEMBRA 2001?! Ovo su pet verzija od kojih je JEDNA ISTINITA!

Vidovnjakinja Mari Sent Kler opisuje svoju viziju, na blogu "Priče iz podzemlja": "Povezala sam se sa scenom u Svetskom trgovinskom centru. Odmah sam videla sebe kako gledam u kabinu aviona. Putnici koji su bili uronjeni u čudnu belu svetlost. Usledili su prizori haosa. Videla sam kule, dim, vatru, ljude koji trče, spasioce. Vizija je bila nepodnošljiva. Imala sam snažan osećaj da postoji mnogo duhova koji ne miruju, tamo gde su nekada stajale "kule bliznakinje". Na mestima gde su se dešavale patnje i traume, uvek postoji velika količina paranormalnih aktivnosti."

Pre nego što je sagrađena "Kula slobode", hotel "Milenijum Hilton" gledao je na ruševine i mnogi gosti prijavili su sablasnu aktivnost. Jedan posetilac je tvrdio da oseća kao da se gomila ljudi nalazi u njegovoj sobi i nije mogao da spava. Osoblje je izbegavalo iznajmljivanje soba sa pogledom na mesto tragedije gde je poginulo 2.996 ljudi.

VELIKA TAJNA 11. SEPTEMBRA (beleške PR-a Bele kuće): Evo kako je zaista reagovao Džordž Buš!

Ali, to nije sve. U međuvremenu, kao što rekosmo, na mestu tragedije podignuta je blistava nova kula. Mnogi izveštavaju da se čuje tajanstveni huk ili stenjanje koje dolazi iz ove oblasti, kao da hiljade duša nešto doziva. Takođe, priča se da od 93. do 99. sprata, od ponoći do tri sata noću, postoji stravično pojavljivanje utvara aviona koji su srušili zgrade. Nova kula emituje neobične zvuke, za koje mnogi misle da dolaze od nesmirenih duša. Međutim, neki kažu da za ovo postoji i racionalno objašnjenje - da je Kula, u stvari, masivna eolska harfa, odnosno - harfa vetrova.

Foto: printscreen

Autorka Šeron Hil objašnjava: 

- Ovakva stvar se dešava i verovatno je odgovorna za mnoge misteriozne ‚nebeske zvuke' o kojima se priča. Naučite nešto najosnovnije o akustici. Vetar u susretu sa objektima pravi buku - izaziva vibracije koje stvaraju zvuk. Ovaj zvuk može biti jeziv, lep ili uznemiravajući. Ali to je prirodno, a ne natprirodno. Bojim se da cće ova zgrada zauvek biti povezivana sa duhovima mrtvih i pretpostavljam da će večno biti ‚ukleta'.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija