• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs

03.06.2020

14:08

CEO SVET U ŠOKU ZBOG OVE FOTOGRAFIJE SA PROTESTA U AMERICI! Devojčica na tatinim ramenima, a EVO ŠTA JE URADIO POLICAJAC! (FOTO)

Vesti

CEO SVET U ŠOKU ZBOG OVE FOTOGRAFIJE SA PROTESTA U AMERICI! Devojčica na tatinim ramenima, a EVO ŠTA JE URADIO POLICAJAC! (FOTO)

Podeli vest

Fotografija sa američkih protest koja prikazuje policajca kako drži pištolj sa gumenim mecima uperen u devojčicu na očevim ramenima obišla je svet

Fotografiju je napravio fotograf Ričard Grant na demonstracijama u Long Biču u Kaliforniji, a na društvenim mrežama deljena je hiljadama puta.

 

 

Ona prikazuje napetost koja vlada širom Sjedinjenih Država dok su Amerikanci izlazili na ulice da pokažu svoje negodovanje zbog smrti nenaoružanog crnca Džordža Flojda, nakon što mu je beli policajac 25. maja klečao na vratu nekoliko minuta.

NOVI POČETAK PRETVORIO SE U TRAGEDIJU I SMRT! Šokantni detalji iz života "nežnog diva" Džordža Flojda čije je ubistvo pokrenulo RASNE PROTESTE ŠIROM AMERIKE! (FOTO/VIDEO)

Kako su reakcije na isečenu sliku bile negativne, optužujući fotografa da je u pitanju fotošop, on se oglasio na Tviteru rečima da fotografija nije lažna, a zatim objavio celu fotografiju.

 

 

Na njoj se može videti da je policajac pištolj podigao kao odgovor na nešto što se dešavalo iza oca i devojciče, a ne u devojčicu kao što prvi utisak nagoveštava. 

TRAMP PODIGAO VOJSKU! 1.600 teško naoružanih vojnika opkolilo Vašington, pripadnici padobranske divizije viđeni naoružani BOJEVOM MUNICIJOM I BAJONETIMA (FOTO/VIDEO)

U postu na Instagramu fotograf je dodao da je otac stajao sa detetom u blizini policije, da pištolji jesu povremeno bili upereni u njega, ali nikada nisu pucali u njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

Vidi se da je devojcica JAKO OPASNA .... spremala se da skoci na policajca on je reagovao po pravilu sluzbe i spasao svoj zivot

Bane

pre 3 godine

Nije u devojcicu nego u coveka da ne napravi neku glupost.Drugo znamo ko je protiv Trampa imate na youtobeu dokumentarce o pedofiliji o Hilari,demokratama.

Miki

pre 3 godine

Na zalost, moram da kažem. Zao mi je uvek nevinih ljudi. Ali u ovoj situaciji tako me zab.. za Amere . I da se raspadne samo bih nazdravio. I popijo jednu domaću sljivu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija