• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Informer

03.06.2020

19:22

SLOBODA MEDIJA U AMERICI - HA-HA-HA KOMENTAR! KAD VAM AMERIČKI PLAĆENICI, SOROŠEVE NVO u Srbiji pričaju o pravima novinara - POKAŽITE IM OVE VIDEO SNIMKE

Vesti

SLOBODA MEDIJA U AMERICI - HA-HA-HA KOMENTAR! KAD VAM AMERIČKI PLAĆENICI, SOROŠEVE NVO u Srbiji pričaju o pravima novinara - POKAŽITE IM OVE VIDEO SNIMKE

Podeli vest

Novinari RIA Novosti Mihail Turgijev i Sputnjika Nikol Rasel su među više od 190 izveštača koji su napadnuti ili uhapšeni tokom izveštavanja sa protesta u Americi

Dopisnika RIA Novosti Mihaila Turgijeva napala je policija tokom protesta u Mineapolisu. Kako izveštavaju mediji, policija je, nakon što je rasterala demonstrante, namerno upotrebila suzavac protiv novinara. Ekipa TV kanala „Vajs" i dopisnik RIA Novosti nalazili su se na benzinskoj pumpi, u zoni nereda, gde im je Nacionalna garda dozvolila da ostanu. 

Odjednom se pojavio kombi sa policijom, koja je ispaljivala gumene metke na njih. Kada su začuli povike da je reč o privatnom posedu i da su u pitanju novinari, prekinuli su paljbu, ali su sve naterali da uđu u zgradu. Novinari su klečali na kolenima, pokazujući legitimacije. Kada je dopisnik RIA Novosti pokazao svoju legitimaciju i rekao da je novinar, policajac mu je bez reči poprskao suzavac po licu.

IMA LI VEĆEG DOKAZA DA SRPSKOJ NIJE MESTO U OVAKVOJ BIH?! Sarajevo sramno prekraja istoriju, CILJ JE DA SE PRIKRIJE GENOCID NAD SRBIMA!

Policija u SAD nekoliko puta je pogodila gumenim mecima novinarsku Sputnjika Nikol Rasel, koja izveštava o protestima ispred Bele kuće, iako je ona pokazala novinarsku legitimaciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa

pre 3 godine

Bas tako a ovde u Srbiji NVO i "nezavisni novinari" kukaju kao ranjene mecke . E sad stvarno im treba uvek pokazivati ove snimke

VREME VAM ISTIČE! Rusija upozorila Trampa!
Planeta

VREME VAM ISTIČE! Rusija upozorila Trampa!

Vreme do prestanka važenja Sporazuma o smanjenju ofanzivnog strateškog naoružanja nam ističe, ministri inostranih poslova bi trebalo da ubrzaju svoj rad po tom pitanju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, komentarišući izjavu predsednika SAD Donalda Trampa da sa velikim nestrpljenjem iščekuje potpisivanje novog "nuklearnog paketa" sa Rusijom.

03.06.2020

18:39

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija