• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji.hr/Informer.rs

03.06.2020

20:34

ON JE TAKAV DŽENTLEMEN, IMA SVE ŠTO MENI TREBA! Ovako je bivša misica nekada govorila  o SUROVOM POLICAJCU UBICI!

Vesti

ON JE TAKAV DŽENTLEMEN, IMA SVE ŠTO MENI TREBA! Ovako je bivša misica nekada govorila o SUROVOM POLICAJCU UBICI!

Podeli vest

Keli Šoven, supruga bivšeg policajca Dereka Šovena optuženog za smrt Afroamerikanca Džordža Flojda, podnela je zahtev za razvod braka

Navela je kako ne traži nikakvu finansijsku pomoć od bivšeg supruga, uprkos tome što je u ovom trenutku nezaposlena.

Inače, svojevremeno je bila Mis Minesote, a potom se takmičila i na nacionalnom nivou u Las Vegasu. Kazala je tada medijima kako je njen suprug prava dobrica.

 

 

- On je takav džentlmen. Još mi otvara vrata, pomaže mi kad oblačim kaput. Nakon razvoda, imala sam spisak koje sve karakteristike muškarac mora da ima ukoliko želim opet da budem u vezi i on ih ima sve - rekla je tada.

(VIDEO) NESTVARNA SCENA U PORTLANDU! Video koji obišao čitav svet, OVO SE NE VIĐA ČESTO!

Bivša misica navela je kako su 'nepremostive razlike' uzrok kraha njihovog braka, a istog dana kad je njen suprug uhapšen objavila je saopštenje u kojem je izrazila saučešće porodici ubijenog Afromerikanca.

 

 

Sa Šovenom se upoznala kad je on doveo osumnjičenog u Medicinski centar okruga Henepin na zdravstveni pregled gde je radila kao radiolog. Posle se vratio u bolnicu kako bi je pozvao na sastanak. Venčali su se 2010. godine.

Rođena je u Laosu 1974. godine, a njena porodica je zbog rata pobegla 1977. godine na Tajland, a potom u SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ISPRED NJEGOVE RADNJE JE UBIJEN FLOJD Vlasnik objavom o svom redovnom kupcu oduševio Ameriku, a evo šta kaže o policajcima! (VIDEO)
Planeta

ISPRED NJEGOVE RADNJE JE UBIJEN FLOJD Vlasnik objavom o svom redovnom kupcu oduševio Ameriku, a evo šta kaže o policajcima! (VIDEO)

Džordž Flojd ubijen je 25. maja u Minneapolisu, ispred prodavnice 'Cup Foods'. Trgovac je posumnjao da Flojd pokušava da plati račun lažnim novčanicama od 20 dolara, pa je, kako to zahtijeva protokol, kontaktirao policiju ISPRED NJEGOVE RADNJE JE UBIJEN FLOJD Vlasnik objavom o svom redovnom kupcu oduševio SAD! Evo šta kaže o policajcima!

03.06.2020

13:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija