• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dailymail.co.uk

03.06.2020

21:10 >> 07:36

KONAČNO REŠENJE MISTERIJE NESTANKA MALE MEDLIN! Otkriveno ko stoji iza NESTANKA KOJI 13 GODINA POTRESA SVET

Vesti

KONAČNO REŠENJE MISTERIJE NESTANKA MALE MEDLIN! Otkriveno ko stoji iza NESTANKA KOJI 13 GODINA POTRESA SVET

Podeli vest

Nemački zatvorenik je identifikovan kao osumnjičeni za nestanak Medlin Meken u portugalskom letovalištu Praja de Luz i to bi posle 13 godina od nestanka devojčice mogao biti najveći pomak u slučaju

Metropolitanska policija nije otkrila identitet muškarca, koji ima 43 godine, opisan je kao belac sa kratkom plavom kosom, visok oko 180 cm i tanke građe.


Za sada poznato da je nemački državljanin boravio u i oko letovališta Praja de Luz u vreme kad je Madeleine nestala 3. maja 2007, dok je bila na odmoru sa roditeljima i braćom blizancima.

Polusatni telefonski poziv upućen je sa njegovog portugalskog mobilnog telefona oko sat vremena pre nego što se veruje da je Madelin nestala.

PRIŠLI SU MI POLICAJCI I PITALI DA LI SE SEĆAM 3. MAJA 2007. GODINE U slučaj koji 13 godina potresa svet UPRAVO JE UPLETENA I KONOBARICA

Policija je objavila detalje o broju telefona osumnjičenog i o broju telefona osobe koja je s njim razgovarala navodeći da bi to moglo da bude presudno za istragu. Pozvali su i osobu koja je razgovarala sa osumnjičenim da se javi policiji.

Foto: Reuters

Roditelji nestale Medlin

Očekuje se da će nemačka policija večeras na nacionalnoj televiziji imenovati osumnjičenog. Osumnjičeni, koji se nalazi u zatvoru zbog stvari koja nema veze sa nestankom devojčice, vezuje se za kamper kombi iz ranih osamdesetih. On je registrovan u Portugalu, a Skotland jard je saopštio da je upravljao vozilom u oblasti Praja de Luz u danima pre nestanka Medli, a veruje se da je u njemu živeo danima ili nedeljama pre i posle 3. maja.

On je takođe je povezan sa Jaguarom KSJR6 iz 1993. godine sa nemačkim registarskim tablicama, koji je viđen u Praja de Luzi i okolnim oblastima 2006. i 2007. godine. Dan nakon što je Medlin nestala, osumnjičeni je automobil preregistrovao u Nemačkoj pod tuđim imenom, iako se veruje da je vozilo još uvek bilo u Portugalu.

- Neko tamo zna mnogo više nego što priznaje - kaže Mark Krenvel, koji vodi istragu. Ipak, ostaje u pitanju istraga o nestalom detetu jer nema dokaza ni da je devojčica živa ni da je mrtva. Ipak, nemačka agencija BKA sporovodi istragu ubistva.

Oba vozila zaplenila je nemačka policija. Vest danas stiže kao pucanj u ruku njenim roditeljima Kejt i Geriju Meken, koji nikada prestali da tragaju za ćerkom. Oni su pozdravili  pomak u istrazi. Medlin bi ove godine, 12. maja napunila 17 godina.

Foto: Reuters

Inače, prošle godine policija je upravo kao jednog od osumnjičenih za nestanak devojčice označila nemačkog državljanina Marina Neja (48) koji je na doživotnoj robiji zbog ubistava i zlostavljanja dece. 

Tako se prošle godine pojavila informacija da je pedofil  osuđeni trostruki ubica, Martin Nei (48) jedan od dva ključna zločinca koji bi uskoro mogli da se nađu iza rešetaka. 

Nei je uhapšen i osuđen na doživotnu kaznu zatvora u junu 2012. godine, nakon što je priznao silovanje i ubistvo troje maloletne dece. Osumnjičeni je takođe jedan od najpoznatijih "ljudi pod maskom" koji su terorisali Portugal tokom 1990. godina. 

Na saslušanju je priznao da je tokom devedesetih sedeo sakriven u parku čekajući da neki "lepi maleni dečak" naiđe kako bi ga zaskočio. 

Njegove žrtve su uglavnom bili maloletni dečaci ispod deset godina, a tragovi su ukazivali da je možda imao veze sa nestankom maloletne devojčice čije telo nikada nije pronađeno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
doktor za medjunarodne poslove

pre 3 godine

verovatno je u otmicu dece umesan saudijski ISIS princ koji je u genetskom poslovnom pedofilskom okrunjenom haremskm srodstvu sa princom Endrjuom i solomanistom Epstajnom a i uduhovno spiritualnom poslu sa SS nacistima u jezuitskom pedofilskom vatikanu .

zox

pre 3 godine

dovoljno sam mator da mogu da pratim ovu tragediju i da se prisetim da je portugalska policija napravila veoma dobru i efikasnu istragu i osnovano je pala sumnja na roditelje nesretne devojčice. naime nakon dojave da je nestala pritisak je bio ogroman da se pronđe. roditelji su dete ostavili bez nadzora i otišli. kada se majka vratila nije pronašla dete. to je bila priča koja je ispričana policiji i mediju. portugalski istražitelji su ubrzo našli snimak sigurnosne kamere na kojem se vidi otac devojčice u rentiranom autu, pronašli su auto i u njemu jedva primetne krvave tragove. to su i izneli u javnost i to da sumnjaju da je došlo do nesretnog slučaja u kojem je devojčica stradala. e sada tu sve kreće u ludilo, naime, roditelji su imućni, letovalište gde su boravili je eksluzivno, nemože tek tako neko da ušeta. verovatno su shvatili da su u velikoj nevolji i da će biti optuženi za nebrigu sa smrtnim ishodom, osuđeni i bogami i zatvoreni. brzo su se sabrali i odlučili da insceniraju otmicu i time sačuvaju svoj lagodan život a krivicu svale na nekog otmičara. zašto onda tužilac nije na osnovu dokaza prikupljenih od strane policije podigao optužnicu? e to se nije desilo zbog neopisive harange od strane britanskog medija koja je uzela u zaštitu roditelje a portugalsku istražne organe optužila za nesposobnost i sve ostale gadosti. onda su se počele pojavljivati fotke navodne devojčice (ako se dobro sećam jedna je bila sa pijace u Maroku) te se time sve totalno zbrkalo što je odgovaralo roditeljima. s vremena na vreme, kao i sada, pojave se osumnjičeni ali se ubrzo ispostavi, kao što će se i sada desiti, da nema osnove. odgovorni za smrt nesrećnog deteta su već od početka poznati ali iz već gore pomenutih razloga oni će proći nekažnjeni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija