• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.06.2020

22:05

(VIDEO) PUTIN PREBLEDEO OD GNEVA ZBOG KATASTROFE U SIBIRU: JESTE LI VI PRI SEBI? Šef Rusije obećao da će otkriti ko je i šta lagao!

Vesti

(VIDEO) PUTIN PREBLEDEO OD GNEVA ZBOG KATASTROFE U SIBIRU: JESTE LI VI PRI SEBI? Šef Rusije obećao da će otkriti ko je i šta lagao!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin je na hitnom sastanku povodom izlivanja dizel goriva u Noriljsku bio izuzetno nezadovoljan što se o ovom incidentu saznalo preko društvenih mreža i to sa velikim zakašnjenjem, prenose ruski mediji

- Jeste li vi pri sebi? - vikao je Putin na šefa "Nornikelja" Sergeja Lipina tokom sastanka koji je održan u „onlajn" režimu, budući da je Noriljsko-Tajmirska energetska kompanija, gde je došlo do izlivanja goriva, ćerka firma ovog sibirskog magnata.

Međutim, kako prenose mediji, šef „Nornikelja" nije priznao svoju krivicu već je optužio šefa Ministarstva za vanredne situacije Rusije Jevgenija Ziničeva da je lagao u vezi sa ovim incidentom.

- Informaciju smo svim relevantnim strukturama preneli još 29. maja. Bili su obavešteni oko plana rešavanja situacije koja je nastala - rekao je Lipin.

PRIŠTINA DOBILA VLADU, ALI HAOS TEK SLEDI! KURTI ODBIO DA PREDA VLAST, Tači ga optužio za zločinački poduhvat, OSMANI TVRDI DA JE BEOGRAD PREUZEO KOSOVO...

Međutim, Putin je, kako ocenjuju mediji, prebledeo od gneva te je rekao da će biti prinuđen da se obrati bezbednosnim organima kako bi se utvrdilo kakva je informacija preneta i kome, sa ciljem da se razjasne sve nedoumice u vezi sa ovim incidentom.

Podsetimo, ruski predsednik Vladimir Putin proglasio je izlivanje dizel goriva u Noriljsku u Krasnojarskom kraju vanrednu situaciju federalnog karaktera.

SLOBODA MEDIJA U AMERICI - HA-HA-HA KOMENTAR! KAD VAM AMERIČKI PLAĆENICI, SOROŠEVE NVO u Srbiji pričaju o pravima novinara - POKAŽITE IM OVE VIDEO SNIMKE

On je takođe zatražio da se što pre umanji negativni uticaj izlivanja dizel goriva na životnu sredinu.

Inače, incident se dogodio još prošlog petka u termoelektrani broj tri Noriljsko-Tajmirske energetske kompanije, kada je došlo do dehermatizacije rezervoara sa dizel gorivom, koja je prouzrokovala izlivanje 20.000 tona naftnih derivata u reku. Površina zagađenja iznosila je oko 100.000 kvadratnih metara teritorije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija