• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2020

11:18

DA LI JE OVO PORUKA JEVREJSKIM GLASAČIMA U AMERICI?! Netanijahu: Tramp je veliki prijatelj izraela!

Vesti

DA LI JE OVO PORUKA JEVREJSKIM GLASAČIMA U AMERICI?! Netanijahu: Tramp je veliki prijatelj izraela!

Podeli vest

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu, popularni "Bibi", potvrdio je javno svoje prijateljstvo sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, u trenutku kada se vodi medijski rat protiv njega zbog protesta koji potresaju Ameriku, a uoči predsedničkih izbora. Poruka izraelskog premijera može uticati na izbore jer je dobro poznato da, po nepisanom pravilu, kandidat koji dobije glasove američkih jevreja pobeđuje na izborima

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu oštro je kritikovao vođu jevrejskih doseljenika Davida Elhajanija jer je rekao da američki predsednik Donald Tramp nije prijatelj Izraela.

U saopštenju prosleđenom izraelskom listu Harec, Netanjahu je odbacio Elhajanijeve reči i istakao da je Tramp veliki prijatelj Izraela koji je preduzeo istorijske poteze u ime Izraela time što je američku ambasadu prebacio u Jerusalimi priznao suverenitet Izraela nad Golanskom visoravni, javlja AP.

- Na žalost, umesto da pokažu zahvalnost, ima onih koji odbacuju ovo prijateljstvo - rekao je Netanijahu.

Donald Tramp zahvalio izraelskom premijeru na tviteru napisaviši da mu je velika čast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija