• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

04.06.2020

17:57

(VIDEO) KO STE VI? NA ULICAMA VAŠINGTONA VOJSKA BEZ OBELEŽJA! Ovo se u Americi nikad nije desilo, sprema li se brutalan obračun sa demonstrantima?

Vesti

(VIDEO) KO STE VI? NA ULICAMA VAŠINGTONA VOJSKA BEZ OBELEŽJA! Ovo se u Americi nikad nije desilo, sprema li se brutalan obračun sa demonstrantima?

Podeli vest

Stanovnici Vašingtona postaju sve nervozniji zbog iznenadnog prisustva pripadnika snaga bezbednosti bez obeležja, koji ne žele da se indentifikuju na upit građana i novinara, a koji su raspoređeni na ulicama glavnog grada SAD-a, dok se protesti nastavljaju.

Video snimci i fotografije tajanstvenih i teško naoružanih pripadnika snaga bezbednosti već danima se vrte na društvenim mrežama, pri čemu su mnogi koji su ih sreli saopštili da odbijaju da kažu za koju državnu agenciju rade.

Anonimnost pripadnika snaga bezbednosti navela je neke da pomisle da liče na naoružane „plaćenike", a ne na zaposlene u Vladi. Jedan stanovnik Vašingtona na Tviteru je saopštio da se glavni grad zemlje oseća kao da je "pod nekom vrstom vojne okupacije".

Jedan video snimak objavljen danas pokazuje gorostasne muškarace bez ikakvih identifikacionih oznaka koji stoje pored Bele kuće. "Odbili su da nam kažu ko su", naveo je tviteraš koji je objavio snimak.

PRIŠTINA DOBILA VLADU, ALI HAOS TEK SLEDI! KURTI ODBIO DA PREDA VLAST, Tači ga optužio za zločinački poduhvat, OSMANI TVRDI DA JE BEOGRAD PREUZEO KOSOVO...

Neki od njih su se identifikovali kao "odelenje za pravdu", kako je saopštio novinar "Madr Džonsa".

 

 

Ispostavilo se da su bar neki od njih zatvorski policajci koje je Federalni biro za zatvorsku službu poslao na zahtev generalnog tužioca Vilijama Bara, prenosi En-Bi-Si. U saopštenju se navodi da su službenici neoznačeni jer "služe široj misiji".

Demonstranti koji protestuju zbog policijske brutalnosti zabrinuti su ako bi bilo ko od pripadnika snaga bezbednosti povredio nekoga ili počinio neko krivično delo tokom patroliranja glavnim gradom, da ne bi bilo načina da se identifikuju.

 

Čini se da Vašington nije jedino mesto na kome su se pojavili pripadnici snaga bezbednosti bez obeležja. Mnogi korisnici Tvitera navode o neidentifikovanim snagama bezbednosti na protestima u Filadelfiji.

(FOTO) VULIN: Naše nebo zaštićeno zahvaljujući vrhovnom komandantu!

- Kako iko da bude siguran da li se radi o pravom policajcu - navodi se u jednom tvitu kao odgovor na fotografiju čoveka obučenog u crno sa palicom u ruci tokom protesta u Filadelfiji.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 3 godine

Ha ha ha, obili su da kažu ko su nekom tviterašu?! Tviteraši i kojekakvi učesnici raznih društvenih mreža i nevladinih grupa su umislili da će oni kontrolisati vojsku!

uno momentum

pre 3 godine

znaci , sad ide jugoslavenski scenario kao bumerang americi , crnci i meksikanci da osnuju paramilitarne vojske i proglase nezavisnost , indijanci takodjer da uzmu zemlju , sve rudnike i sve sto im pripada da se odvoje od amerike i proglase Nezavisnu Novu Indijaniju , ameriku proglasiti za diktatora koji se mora zaustaviti i osuditi za zlocinacki genocid nad crnom rasom i agresiju nad svim gradjanima i suditi americkim generalima za zlocin protiv covjecnosti . Medjunarodna Mirovna Bezbednosna Planetarna Misija na celu sa Severnom Korejom da udje u Ameriku i posmatra sta se desava tamo , a za to vreme Rusija , Kina i Indija da zauzmu vazna naftna polja i izvore energije a onda neka Brisel posreduje kao pregovarac izmedju Amerike , crnaca , meksikanaca i indijanaca .

Dragy

pre 3 godine

Eto, ovih dana gledamo ŠTA ta demokratska policija i vojska radi svom narodu, građanima SAD-a! Šta mislite šta rade onima koji nisu njiohovi građani?? Ne možete ni da zamislite!! Parče te njihove torte smo i mi okusili u prošlom veku!!!

bosanac2

pre 3 godine

Unisti sataniste i masone sve do jednog,sve u zatvor sorosa,kisindzera,gejtsa klontonove obame busove i ostale smradove sataniste pedofile.

Predragm

pre 3 godine

Ajde srpskoj raji koja je neinformisana i koja nista nezna da kazem da Tramp komanduje samo vojsci i nema nista sa policijom. Svaka drzava ima svoju policiju kojom rukovodi guverner te drzave. A ako ne moze policija da uvede red guverner poziva onda vojsku koju salje Tramp. Tramp ne moze ni policajce da uhapsi vec to rade po nalogu guvernera. I nema tamo nanoznice, za ubistvo dobice dozivotno a ako ta drzava ima onda smrtnu kaznu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija