• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

06.06.2020

19:53

TOTALNI HAOS U BLIZINI REZIDENCIJE BORISA DŽONSONA! Demonstranti oborili policajca sa konja, SEVAJU FLAŠE I KAMENICE! (VIDEO/FOTO)

Vesti

TOTALNI HAOS U BLIZINI REZIDENCIJE BORISA DŽONSONA! Demonstranti oborili policajca sa konja, SEVAJU FLAŠE I KAMENICE! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Policija i demonstranti sukobili su se večeras u centru Londona nakon protesta protiv rasizma koji je održan u tom gradu. Do sukoba je došlo u centru Londona u blizini rezidencije britanskog premijera

Oko 19 sati došlo je do veoma ozbiljna eskalacija nereda u Vajtholu u blizini Dauning strita 10 gde je smeštena rezidencija britanskog premijera u Londonu.

Foto: Tanjug

Policija je poslala jedinice za razbijanje demonstracija koje su postavile kordon.

Foto: Tanjug

Demonstranti gađaju policiju flašama i kamenicama a jedan od policajaca iz konjičke jedinice je tom prilikom oboren s konja, javio je Skaj njuz.

Policija koja obezbeđuje kapiju ispred Dauning strita 10 takođe je uzela štitnike i drugu opremu za razbijanje demonstracija.

Neredima je prethodio masovan protest koji je počeo ispred zgrade britanskog parlamenta da bi kolona otišla do ambasade SAD u Londonu i na taj način demonstranti izrazili protest protiv rasizma i policijske brutalnosti koja je uzrokovala smrt Džordža Flojda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomić Bane

pre 3 godine

Pa kad su znali da organizuju arapsko proleće, neka sad vide kako izgleda zapadnoevropsko leto...

milosobilic1389

pre 3 godine

Bilo je krajnje vreme..."Zaigra mečka - pred svačijim vratima"... - kaže naš narod...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija